Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Schuifpoort Professional

Professionele schuifpoorten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ze hieronder en bestel de schuifpoort die past bij jouw wensen.

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Schuifpoort professional

De schuifpoort professional is nagenoeg onverwoestbaar en heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze schuifpoort wordt geproduceerd in Nederland op basis van jarenlange kennis, ervaring en ambacht. De poort is standaard verkrijgbaar met twee typen infill. Zo bestaat de keuze voor dubbelstaafmat vulling (de robuuste 8/6/8 variant) en een vulling met spijlenhekwerk. Ook een andere vulling (zoals hout) behoort tot de mogelijkheden. De schuifpoort professional is vervaardigd uit warmbad-verzinkt staal wat maakt dat de poort niet gaat roesten. De verzinkte delen kunnen vervolgens bewerkt worden met een coatlaag.

Afmeting en kleurstelling professional schuifpoort

De schuifpoort professional is met name geproduceerd voor toepassing bij bedrijven. De poort wordt daarom ook wel industriepoort genoemd. Het is een ijzersterke poort met een stevig voorkomen. De poort is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afmetingen. Zowel in de breedte als in de hoogte. De professional vrijdragende schuifpoort is beschikbaar vanaf een breedte van 300 centimeter. De breedste breedtemaat die standaard verkrijgbaar is, is 1300 centimeter, ofwel 13 meter. De breedte is uiteraard de doorgang van de poort, de daadwerkelijke constructie van de poort is nog ietsje breder, dat kan je op onze tekeningen bekijken. Qua hoogte is er voor elke toepassing of wens ook een geschikte maatvoering. De onderstaande hoogtes zijn standaard verkrijgbaar voor de professional vrijdragende schuifpoorten:

 • 80 centimeter
 • 100 centimeter
 • 125 centimeter
 • 150 centimeter
 • 180 centimeter
 • 200 centimeter

Ook een hogere schuifpoort professional is mogelijk. Met de beschikbare hoogtes, matcht de schuifpoort in principe bij elke type afrastering. Wil je dus dubbelstaafmatten of spijlenvak hekwerk, wij hebben een bijpassende schuifpoort voor jou.

Wij verkopen de professional schuifpoort in een aantal standaard kleuren. De beschikbare kleuren zijn groen (RAL 6009), grijs (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Ook de thermisch verzinkte variant is standaard beschikbaar. De meest gekozen kleuren op bedrijventerreinen zijn zwart, grijs en thermisch verzinkt. Dit matcht bij bestaand hekwerk of bij de kleurstelling van de desbetreffende bedrijven.

Wens je een unieke kleur? Geen enkel probleem. De thermisch verzinkte poort kunnen wij coaten in elke gewenste kleurstelling. Geef ons je wensen door en wij leveren jou een schuifpoort professional in jouw favoriete kleur.

Elektrische professional schuifpoort

De professional vrijdragende schuifpoort is bij Hekwerkonline beschikbaar in een handbediende en automatische variant. De automatische variant wordt in het merendeel van de verkochte poorten verkozen boven een handbediende. Een van de argumenten is de mate en wijze van gebruik. Voor een parkeerterrein van een (groot) bedrijf is het vanzelfsprekend dat voor een schuifpoort met een automatische variant wordt gekozen. Op een oprit van een woonhuis is de automatische variant wellicht handig, maar kan een handbediende professional poort ook volstaan.

Schuifpoort opties

Een schuifpoort kan worden aangevuld met een aantal optionele items. Echter, standaard rusten wij de professional schuifpoort al met een heel aantal opties uit. Zo doen wij aan veiligheid absoluut geen concessies. Zaken als veiligheidslijsten zitten standaard op onze professional schuifhekken. Echter, er zijn een heel aantal extra producten te bedenken die je bij een schuifpoort aan kan schaffen. Hieronder sommen we enkele opties op:

 • Mobiele app – zo kan je de professional schuifpoort openen met je mobieltje
 • Meerdere handzenders – zo kan je vrienden of familie ook toegang geven
 • Puntenkammen – dit houdt ongewenst bezoek op iets meer afstand
 • Tuinpoort – als toegang indien je ter voet of fiets je terrein op wil
 • Hekwerk – of het nou spijlenhekwerk of dubbelstaafmatten zijn, een terrein moet je afschermen

Je kan je professional vrijdragende schuifpoort dus zo compleet maken als je dat zelf wilt.

Schuifpoorten installeren en monteren

De installatie van een schuifpoort kan perfect worden uitgevoerd door Hekwerkonline. We raden dit ook aan: het monteren, installeren en afstellen is specialistisch werk. Onze monteurs zijn getraind, kennen de producten van binnen en buiten en hebben jarenlange ervaring met montage en installatie. Voor voorbeelden kan je uiteraard onze website bekijken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze professional schuifpoort of de montage hiervan, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Ook kan je een email sturen, wij komen in de regel nog dezelfde dag met een antwoord. 

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.