Intercom

1 product

Filter
per pagina

1 product

Filter
per pagina

Koop Intercom Systemen Online bij Hekwerkonline

Intercom systemen bieden een ideale oplossing wanneer handmatige toegangscontrole gewenst is. Bezoekers melden zich bij de ingang en kunnen toegang krijgen door met een receptionist of bewoner te spreken. In bedrijfsverzamelpanden en appartementen complexen worden intercoms vaak gebruikt om ongewenste gasten uit gemeenschappelijke ruimtes te weren. Kortom, intercoms zijn veelzijdig inzetbaar op verschillende locaties.

Een standaard intercom voor de poort heeft alleen een spraakverbinding, maar je kunt ook kiezen voor een videofoon. Met een beeldverbinding wordt de veiligheid verbeterd omdat je kunt zien wie er voor de poort staat.

Elk systeem bestaat uit een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost wordt bij de poort geplaatst, terwijl de binnenpost de locatie is waar oproepen worden beantwoord.

Intercom systemen voor poorten, slagbomen en bollards

Onze intercom systemen zijn perfect te koppelen aan deuren, poorten, slagbomen of bollards. Je kunt kiezen uit systemen van gerenommeerde merken zoals Comelit, Hikvision en Videx. De meeste intercoms werken bekabeld, maar als je op zoek bent naar een draadloos intercom systeem, kunnen we je ook helpen. Een van de bestsellers in ons assortiment is de Ciao deurstation intercom kit van Comelit. Dit model is eenvoudig aan te sluiten en geschikt voor meerdere drukknoppen.

Hikvision biedt bijvoorbeeld een draadloos model aan, waardoor de communicatie tussen binnen- en buitenpost draadloos verloopt. Vaak kan een intercom worden gecombineerd met andere oplossingen, zoals losse codeklavieren die compatibel zijn met Videx 4000 systemen. Afhankelijk van de situatie kunnen ook handzenders of sleutelschakelaars worden gebruikt.

Installatie van een Intercom

Het installeren van een intercom systeem vereist enige kennis. Op elke productpagina kun je de handleiding downloaden. Als je de installatie liever aan professionals overlaat neem dan contact op met onze klantenservice. Onze monteurs van de montageservice helpen je graag met het plaatsen van een intercom. Bovendien kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van poorten, slagbomen en hekwerken.

Koop nu je Intercom Systeem

Een intercom bij de poort is een betrouwbare oplossing voor wie controle wil houden over binnenkomende bezoekers, of het nu om een woning of bedrijfspand gaat. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk systeem het best bij jouw situatie past.

Wil je direct een intercom aanschaffen? De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar, zodat je profiteert van een snelle levering. Als je liever professioneel advies wilt bij het kiezen van nieuwe intercom systemen, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.