Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads

436,95
(incl. btw)
Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads
Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Comelit Ciao Deurstation van Hekwerkonline

Het Comelit Ciao Deurstation Intercom systeem is een professioneel intercomsysteem dat bedoeld is om personen toegang te verlenen tot gebouwen of (bedrijfs)panden. Het systeem bestaat uit een aantal units. Zo is er een deurstation, een binnenunit en eventueel een aantal buitenunits. Tezamen kan je met deze kit de toegang tot gebouwen reduleren.

Units van de Comelit Ciao

De Comelit Ciao kit wordt geleverd met een deurstation, een binnenunit en (optioneel) een buitenunit. Het deurstation is een elektronische kast die je installeert bij de ingang van het pand. Deze unit is uitgerust met een camera, een luidspreker en een microfoon. Op deze manier kunnen de personen die aan de deur staan worden geïdentificeerd en kan bewust gekozen worden voor toegang. De binnenunit is een toestel dat in het pand wordt geïnstalleerd. De binnenunit staat uiteraard in verbinding met het deurstation. De binnenunit van de Comelit kit is voorzien van een displayscherm, microfoon en luidspreker. Zo kan de persoon binnen bepalen of toegang wordt verleend.

Optioneel kunnen er extra buitenunits worden besteld. Deze kan je gebruiken indien er meerdere ingangen zijn. Deze staan dus allemaal in verbinding met het deurstation.

Toepassingen en gebruik van de Comelit Ciao

De Comelit Ciao Deurstation kit wordt veel toegepast in bedrijfspanden. Ook bij woonhuizen met een toegangspoort wordt dit systeem toegepast. Om dit intercomsysteem te gebruiken, meldt een persoon zich aan bij het deurstation, de camera stuurt vervolgens een videobeeld naar het systeem dat binnen hangt. De persoon binnen kan vervolgens spreken met de persoon buiten en desgewenst toegang verlenen.

Vragen over de Comelit Ciao

De Comelit Ciao intercom is een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een bedrijfspand. Bestel het systeem gemakkelijk via onze webshop. Heb je toch nog vragen? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op via email of telefoon en wij beantwoorden al je vragen

Schrijf een beoordeling over Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads
U plaatst een review over:Comelit Ciao deurstation intercom kit – 2-draads
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.