Winddoeken

Zoek je een winddoek voor in je tuin of naast je terras? Bij Hekwerkonline vind je een breed aanbod winddoeken en bijbehorend bevestigingsmateriaal. Zo creëer je gemakkelijk een plek uit de wind, zie tuindecoratie

Winddoeken van Hekwerkonline

Een zonnetje en een beetje wind, meer is er vaak niet nodig om je tuinterrasje weer op te zoeken. Maar te veel wind kan je plezier behoorlijk in de weg zitten. Dan is een winddoek van Hekwerkonline de ideale oplossing. Met een winddoek kan je namelijk heerlijk buiten zitten, zonder het gevoel te hebben dat je wegwaait.

Materiaal windschermen

De winddoeken, ook wel schaduwdoeken genoemd, van Hekwerkonline zijn gemaakt van polyester. Het materiaal is licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Hoe dikker het polyester, hoe steviger het winddoek. De schermen houden tot wel 80% aan wind tegen en hebben een schaduwfactor tot wel 93,8%. Ideaal voor in de zomer dus!

Maten en kleuren winddoeken

Bij Hekwerkonline zijn de winddoeken op rollen van 50 meter te koop, in de kleuren zwart of groen. Je hebt de keuze uit een breedte van 1,80 meter en 2 meter. Zo garanderen we dat er voor iedere tuin en smaak een winddoek te bestellen is.

Bestel je winddoek vandaag nog bij Hekwerkonline

Je winddoek bestellen bij Hekwerkonline is heel eenvoudig. Kies de maat en de kleur van het windscherm en voeg het artikel toe aan de winkelmand. Doorloop vervolgens alle stappen in het bestelproces en je bestelling wordt zo snel mogelijk afgeleverd.

Wil je meer weten over de winddoek en schaduwdoeken. Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Hulp Nodig?