Omheining tennisbaan

Hekwerk tennisbanen

Tennis is een van de populairste sporten in Nederland. Met spelers zoals van de Zandschulp, Griekspoor en van Rijthoven in de Grand Slams wordt Nederland echt op de kaart gezet op het gebied van tennis – dit zien we terug op de velden. Wil jij de opkomende talenten binnen jouw vereniging ook naar dit niveau tillen? Dan heb je hiervoor de perfecte uitrusting nodig. Hier hoort bijvoorbeeld het perfecte hekwerk voor tennisbanen bij. Hekwerk voor tennisbanen zorgen voor een duidelijke scheiding tussen verschillende velden, maar ook voor een mogelijkheid voor sponsors om zichzelf op te promoten. Wil jij genieten van opmaat gemaakt hekwerk voor jouw tennisbanen? Bij Hekwerkonline helpen we je hier graag mee!

Waarom tennisbaan hekwerk?

Elke club is gericht op progressie van de spelers. Dit betekent dat zij zich niet hoeven in te houden met het terugspelen van ballen; zeker niet tijdens wedstrijden, maar ook niet tijdens trainingen. We zien vaak terug dat op een tennisbaan zonder hekwerk dit niet helemaal het geval is: als een bal te hard wordt geslagen, stuitert deze weg en moet deze opgehaald worden. Met een goed hekwerk voor tennisbanen is dit niet het geval: de bal wordt teruggekaatst door het hekwerk en blijft daardoor dichterbij het veld.

Hekwerk voor tennisbanen is bij Hekwerkonline in veel verschillende soorten beschikbaar. Dit komt doordat wij al ons hekwerk op maat maken. Hierbij houden we rekening met het formaat van jouw veld, maar kunnen we ons ook flexibel opstellen op het gebied van hoogte. Zo kunnen we hekwerk leveren dat geschikt is om op te leunen voor de toeschouwers, maar kunnen we je hekwerk ook zo hoog maken, dat je veld meer op een kooi begint te lijken. De keuze is aan jou, maar we adviseren je graag. Kom in contact!

Waarborg de veiligheid!

Als jij rustig wilt kunnen tennissen, is het belangrijk dat er een gevoel van veiligheid heerst op je vereniging. Bij veel tennisverenigingen is dit gelukkig het geval, maar als dat nog niet zo is, kan een hekwerk om je tennisbanen hier enorm bij helpen. Dit hekwerk wordt namelijk ondersteunt door een poort, wat betekent dat niet iedereen hier zo maar gebruik van kan maken. Wanneer de tennisbanen op jouw vereniging geen hekwerk bevatten, kan het gebeuren dat vreemdelingen ook een potje komen spelen. Misschien zal dit niet heel snel gebeuren, maar het gevoel dat het kan is al niet fijn.

Hekwerk tennisbanen bij Hekwerkonline!

Ben jij op zoek naar het perfecte hekwerk voor je tennisbanen, maar is het jou nog niet gelukt om deze te vinden wegens specifieke eisen? Geen probleem: bij Hekwerkonline vind je geheid waar je naar op zoek bent. Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken, of om advies te ontvangen over hoe wij dit hekwerk zouden realiseren. Als je kiest voor Hekwerkonline, kies je voor een hoge kwaliteit met een snelle levering. Wacht dus niet langer en bestel direct!