Red Class hout beton schutting pakket

Vanaf 104,86
(incl. btw)
Waardering:
100%
Grenen hout beton schutting
Red Class hout beton schutting pakket
Waardering:
100%
Red Class hout beton schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-46

Vanaf 228,80

Aan 725,43

Uw aanpassing
Grenen hout beton schutting
Red Class hout beton schutting pakket

Op voorraad

228,80

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Red Class Wood hout beton schutting pakket

  Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen schutting van beton pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen. Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete hout beton schutting pakket?

  • Alle tuinschermen zijn geschaafd
  • Afmeting tuinscherm 180 x 180 cm
  • Betonpalen 10 x 10 x 280 cm
  • Betonnen onderplaat 184 x 24 x 3.5 cm
  • Afdeklat
  • Bevestigingsmateriaal

  Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst een kleur van de palen kiezen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

  Schutting beton van Hekwerkonline

  De schuttingpanelen zijn van een geimpregneerd Red Class Wood gemaakt. Red Class Wood is een nieuw houtproduct. Dit geimpregneerde hout lijkt op Douglas hout maar kent extra zoals een langer duurzaamheid. Red Class Wood is gedroogd hout en zeer knoest vast. De verticale planken van het schuttingpaneel voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Het kan zijn dat er wit/groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Doordat dit een hout product is kan het gaan werken, doordat het hout gaat krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan. De combinatie van de sterke houten schutting en de betonpalen zorgen voor een stevig geheel. Een hout beton schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee.

  Schutting beton bestellen

  Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe schutting met beton op twee verschillende manieren bestellen:

  • De Red Class Wood schutting panelen, de betonpalen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
  • Het complete Red Class Wood hout beton schutting pakket bestellen.

  Het complete pakket voor een schutting beton wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  • Red Class Wood tuinschermen
  • Betonpalen om de grenen tuinschermen aan te bevestigen in de kleuren grijs en antraciet (het aantal betonpalen wordt gebaseerd op het aantal aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin).
  • Bevestigingsmateriaal
  • Binnen dit schutting beton pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 19 planks (17 + 2), 21 planks (19 + 2) aan. Onze schuttingen beton bevatten geïmpregneerd Red Class Wood. Doordat het hout geïmpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de tuinschermen erg lang mee gaan. 

  Schutting van beton aanschaffen?

  Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw betonnen schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

  • Een poort
  • Een kozijn, om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.
  • Kongcrete installatiekit klein of groot, snelbeton of betonmortel voor het stevig vastzetten van de betonnen palen in de grond.

  Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een Red Class Wood poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy. Vragen over de schutting beton van Hekwerkonline? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Veelgestelde vragen

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren. 

   

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.