Red Class hout beton schutting pakket

Vanaf 103,50
Inclusief btw
Red Class hout beton schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Grenen hout beton schutting
Red Class hout beton schutting pakket

Op voorraad

313,70

Samenvatting

  Red Class Wood hout beton schutting pakket

  Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen schutting van beton pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen. Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete hout beton schutting pakket?

  • Alle tuinschermen zijn geschaafd
  • Afmeting tuinscherm 180 x 180 cm
  • Betonpalen 10 x 10 x 280 cm
  • Betonnen onderplaat 184 x 24 x 3.5 cm
  • Afdeklat
  • Bevestigingsmateriaal

  Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst een kleur van de palen kiezen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

  Schutting beton van Hekwerkonline

  De schuttingpanelen zijn van een geimpregneerd Red Class Wood gemaakt. Red Class Wood is een nieuw houtproduct. Dit geimpregneerde hout lijkt op Douglas hout maar kent extra zoals een langer duurzaamheid. Red Class Wood is gedroogd hout en zeer knoest vast. De verticale planken van het schuttingpaneel voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Het kan zijn dat er wit/groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Doordat dit een hout product is kan het gaan werken, doordat het hout gaat krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan. De combinatie van de sterke houten schutting en de betonpalen zorgen voor een stevig geheel. Een hout beton schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee.

  Schutting beton bestellen

  Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe schutting met beton op twee verschillende manieren bestellen:

  • De Red Class Wood schutting panelen, de betonpalen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
  • Het complete Red Class Wood hout beton schutting pakket bestellen.

  Het complete pakket voor een schutting beton wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  • Red Class Wood tuinschermen
  • Betonpalen om de grenen tuinschermen aan te bevestigen in de kleuren grijs en antraciet (het aantal betonpalen wordt gebaseerd op het aantal aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin).
  • Bevestigingsmateriaal
  • Binnen dit schutting beton pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 19 planks (17 + 2), 21 planks (19 + 2) aan. Onze schuttingen beton bevatten geïmpregneerd Red Class Wood. Doordat het hout geïmpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de tuinschermen erg lang mee gaan. 

  Schutting van beton aanschaffen?

  Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw betonnen schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

  • Een poort
  • Een kozijn, om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.
  • Kongcrete installatiekit klein of groot, snelbeton of betonmortel voor het stevig vastzetten van de betonnen palen in de grond.

  Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een Red Class Wood poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy. Vragen over de schutting beton van Hekwerkonline? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Schrijf een beoordeling over Red Class hout beton schutting pakket
  U plaatst een review over:Red Class hout beton schutting pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?