Red Class hout beton schutting pakket

Vanaf 104,86
(incl. btw)
Waardering:
100%
Red Class hout beton schutting pakket
Red Class hout beton schutting pakket
Waardering:
100%
Bestel dit product makkelijker en sneller via onze nieuwe configurator
Red Class hout beton schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-46

Vanaf 208,80

Aan 703,43

Uw aanpassing
Red Class hout beton schutting pakket
Red Class hout beton schutting pakket

Op voorraad

208,80

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Productinformatie

  Red Class Wood hout beton schutting pakket

  Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen schutting van beton pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen. Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete hout beton schutting pakket?

  • Alle tuinschermen zijn geschaafd
  • Afmeting tuinscherm 180 x 180 cm
  • Betonpalen 10 x 10 x 280 cm
  • Betonnen onderplaat 184 x 24 x 3.5 cm
  • Afdeklat
  • Bevestigingsmateriaal

  Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst een kleur van de palen kiezen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

  Schutting beton van Hekwerkonline

  De schuttingpanelen zijn van een geimpregneerd Red Class Wood gemaakt. Red Class Wood is een nieuw houtproduct. Dit geimpregneerde hout lijkt op Douglas hout maar kent extra zoals een langer duurzaamheid. Red Class Wood is gedroogd hout en zeer knoest vast. De verticale planken van het schuttingpaneel voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Het kan zijn dat er wit/groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Doordat dit een hout product is kan het gaan werken, doordat het hout gaat krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan. De combinatie van de sterke houten schutting en de betonpalen zorgen voor een stevig geheel. Een hout beton schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee.

  Schutting beton bestellen

  Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe schutting met beton op twee verschillende manieren bestellen:

  • De Red Class Wood schutting panelen, de betonpalen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
  • Het complete Red Class Wood hout beton schutting pakket bestellen.

  Het complete pakket voor een schutting beton wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  • Red Class Wood tuinschermen
  • Betonpalen om de grenen tuinschermen aan te bevestigen in de kleuren grijs en antraciet (het aantal betonpalen wordt gebaseerd op het aantal aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin).
  • Bevestigingsmateriaal
  • Binnen dit schutting beton pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 19 planks (17 + 2), 21 planks (19 + 2) aan. Onze schuttingen beton bevatten geïmpregneerd Red Class Wood. Doordat het hout geïmpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de tuinschermen erg lang mee gaan. 

  Schutting van beton aanschaffen?

  Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw betonnen schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

  • Een poort
  • Een kozijn, om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.
  • Kongcrete installatiekit klein of groot, snelbeton of betonmortel voor het stevig vastzetten van de betonnen palen in de grond.

  Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een Red Class Wood poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy. Vragen over de schutting beton van Hekwerkonline? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  Specificaties

  Meer informatie
  Dikte planken 1.6 cm
  Houtsoort Red Class
  Schrijf een beoordeling over Red Class hout beton schutting pakket
  U plaatst een review over:Red Class hout beton schutting pakket
  Uw waardering

  Veelgestelde vragen

  Moet ik mijn schutting beitsen?

  De schuttingen die wij aanbieden op onze website hoef je niet te beitsen. Uiteraard is dit wel mogelijk. Douglas hout bijvoorbeeld is onbehandeld en wordt naar verloop van tijd grijs, dat vinden mensen de charme van hout. Mocht je dit niet wensen, dan is beitsen een optie. Volg dan een aantal stappen: maak de schutting schoon, schuur de schutting licht op met een kleine korrel, breng beits aan (dekkend of transparant), laat de beits drogen en herhaal het beitsen. Dit proces dien je elke 2-3 jaar te herhalen.

  Wat is een hout beton schutting?

  Een hout beton schutting is een type tuinafscheiding die bestaat uit – hoe kan het ook anders – verschillende onderdelen van hout en beton. Het is een van de meest populaire schuttingen en ook erfafscheidingen. Het beton zorgt voor enorme stevigheid en het hout geeft het een natuurlijke uitstraling. Een hout beton schutting is zeer robuust en gaat jaren mee!

  Wat kost een hout beton schutting?

  De kosten van een hout beton schutting worden bepaald door de houtsoort en de kleur beton. Uiteraard zijn het aantal meters en of je ook een houten schuttingdeur kiest ook van belang bij het bepalen van de prijs. Voor de beste prijs bestel je uiteraard je hout beton schutting op Hekwerkonline.

  Hoe kan ik een hout beton schutting plaatsen?

  Een hout beton schutting kan je zelf plaatsen. Voor het plaatsen van een hout beton schutting heb je geen speciale gereedschappen nodig. Voor het plaatsen van een hout beton schutting graaf je kuilen voor de palen. Tussen de palen – die je in beton stort – zet je de onderplaten. Als laatste monteer je de houten tuinschermen en afdekkappen. Voor een uitgebreide handleiding klik hier.

  Waarom een hout beton schutting?

  Een hout beton schutting is een veelgemaakte keuze omdat dit type erfafscheiding lang mee gaat en zorgt voor de nodige privacy. Twee redenen voor veel mensen om voor een hout beton schutting te gaan. Daarnaast behoud je met de houten delen de natuurlijke look in je tuin. Een hout beton schutting is dus niet voor niets een veelgemaakte keuze.

  Hoe lang gaat een hout beton schutting mee?

  Een hout beton schutting gaat “een leven lang mee”. Dat is natuurlijk niet helemaal waar maar de levensduur van een hout beton schutting is wel 10 tot 15 jaar. Wanneer de hout beton schutting in beton staat, blijft deze mooi in lijn staan en gaat het geheel nog langer mee.

  Wat is het beste hout voor een schutting?

  Voor een houten schutting kan je gebruik maken voor verschillende soorten hout. De beste soort hout is dan ook niet echt aan de orde. Het soort hout is meer een kwestie van smaak. Grenen hout is een voordelige optie en geïmpregneerd, douglas daarentegen is niet geïmpregneerd en kun je zelf nog beitsen of verven. Hardhout heeft een wat luxere uitstraling en kan langer meegaan. Je kunt ook gaan voor een stijlvol luxe schutting paneel. Alle schuttingen zijn geproduceerd om jaren mee te gaan. 

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Kan je een offerte opstellen met een schutting met een gaaspaneel?

  Ja dat kan. Je geeft het aantal meters aan ons door, het aantal hoeken en je vertelt in de extra opties waar en hoeveel gaaspanelen je wilt hebben. Dan rekenen wij uit hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het door ons te laten monteren. 

   

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project. 

  Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?