Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Powertech | IP Camera + Deurbel EyeOpen

149,95
(incl. btw)
Powertech | IP Camera + Deurbel EyeOpen
Powertech | IP Camera + Deurbel EyeOpen

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

IP Camera

Het toevoegen van de buiten camera aan uw opener met het WiFi systeem is een extra bescherming om te zien of u uw poort wilt openen voor de persoon die aanbelt.Door de eye-open app te openen op uw smartphone kunt u iedereen zien die voor uw poort staat. Mocht er iemand aanbellen kunt u gelijk op uw smartphone zien wie er aanbelt.Tevens is het mogelijk om beelden terug te kijken via de Eye-open app.

Deurbel

Zodra iemand op de deurbel drukt ontvangt u een Push bericht op uw smartphone. Tevens hoort u geluid vanuit de ontvanger komen welke in uw woning staat. Zowel de ontvanger als de drukknop zijn draadloos en hebben een bereik van 30m. Tevens is het mogelijk om de deurbel te combineren met de IP Camera waarmee u gelijk ziet wie er voor uw deur staat. Open de poort of garagedeur met de eye-open app zonder uw gasten te laten wachten! De deurbel is voor elke opener toepasbaar.

Schrijf een beoordeling over Powertech | IP Camera + Deurbel EyeOpen
U plaatst een review over:Powertech | IP Camera + Deurbel EyeOpen
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.