Dubbele toegangspoort eiken IP60 (incl. hang- en sluitwerk)

4.125,00
(incl. btw)
Dubbele toegangspoort eiken IP60 (incl. hang- en sluitwerk)
Dubbele toegangspoort eiken IP60 (incl. hang- en sluitwerk)
Eiken palen 15 x 15 cm - 300 cm +460,00
Handbediend
Elektrisch bedienbaar +1.095,00
Levertijd
4-8 weken
SKU
10020060
4.125,00

Let op! Dit product kan niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

De Dubbele toegangspoort eiken IP60 van Hekwerkonline

Onze eiken dubbele toegangspoort IP60 is een luxe toegangspoort die voorzien is van eikenhout wat afkomstig is uit Oekraïne. De Dubbele toegangspoort eiken IP60 is een poort die luxe uitstraalt middels het eigentijdse design die deze poort er echt uit laat springen. Door de hoge kwaliteit van de IP60 gaat deze geruime tijd mee en kun jij lang genieten van jouw droompoort, perfect toch?

Specificaties

  • Hoogste gedeelte: +/- 1.80m
  • Laagste gedeelte:+/- 1.80m
  • Houtsoort: Slavonisch Eikenhout
  • Houtdikte: +/- 44mm
  • Houtbreedte: Spijlen: D:20 x B:28mm
  • Behandeling: Geen
  • Bewerking: Gedroogd, aan 4 zijden geschaafd en geschuurd.

Toepassingen

De Dubbele toegangspoort eiken IP60 is met zijn het prachtige motief perfect geschikt als afscheiding voor in de tuin of te gebruiken als inrijpoort. De Dubbele toegangspoort eiken IP60 is erg toegankelijk en daarom perfect te gebruiken in combinatie met onze prachtige sfeerverlichting, luxe schutting of combineer de poort met een van onze ander tuinleven accessoires. Deze combinaties zijn de perfecte aanvulling voor ieder tuintype.

Wat heb je nodig?

Voor de Dubbele toegangspoort eiken IP60 heb je de volgende attributen nodig om de poort naar wens te monteren.

Wat dient er te gebeuren vóór elektrische montage?

  • Belangrijk! Stroom (220V) dien je zelf, binnen 1 meter van de poort, aan te leggen.
  • Belangrijk! Er dient een mantelbuis aanwezig te zijn zodat onze monteurs de installatie kunnen afronden.
  • Belangrijk! Wanneer je kiest voor de WiFi bediening dient de router genoeg bereik te hebben om de poort te kunnen openen.

Extra mogelijkheden

Heb je momenteel geen plek om de poort aan op te hangen? Bekijk dan eens onze Eiken palen!

Meer weten?

Heb je nog vragen over de Dubbele toegangspoort eiken IP60 of wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 - 1301947 of stuur een mail naar [email protected] 

Schrijf een beoordeling over Dubbele toegangspoort eiken IP60 (incl. hang- en sluitwerk)
U plaatst een review over:Dubbele toegangspoort eiken IP60 (incl. hang- en sluitwerk)
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Ook zijn de meeste poorten met elektrische openers te bestellen en te laten plaatsen. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Welke soorten houten tuinpoorten zijn er?

Wij hebben houten tuinpoorten in verschillende soorten. Zowel qua afmeting als qua houtsoort. We hebben schuttingpoorten in douglas, grenen, red class, nobifix en zwart grenen poorten, maar ook hardhouten tuinpoorten en een ruim assortiment robuuste eikenhouten poorten. 

Wat kost een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort heb je al bij Hekwerkonline vanaf ongeveer 200 euro. De prijs van een houten tuinpoort hangt met name af van de houtsoort en de afmeting van de poort. Een grenen poort zit in een lagere prijsklasse en de hardhouten poort of luxe schuttingpoort in een hogere prijsklasse.

Waar koop ik een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort koop je bij Hekwerkonline, de specialist in onder andere houten tuinpoorten. Onze houten poorten zijn van A-kwaliteit, hebben de beste prijzen en zijn altijd voorradig in ons magazijn. Aarzel dus niet: kijk in ons assortiment en bestel de houten tuinpoorten vandaag nog.

Wat is het verschil tussen een enkele en een dubbele tuinpoort?

Waar een enkele tuinpoort één vleugel heeft die open en dicht kan, heeft een dubbele tuinpoort er twee. De dubbele tuinpoort is voor grote openingen, de enkele tuinpoort voor kleinere openingen. De enkele poort sluit in een slotvanger in de paal, de dubbele poort sluit in een slotvanger in de tweede vleugel en wordt vast gezet met een grondgrendel.

Hoe plaats je een dubbele tuinpoort?

Het plaatsen van een dubbele tuinpoort is een klus die je prima zelf kunt uitvoeren als je een beetje handig bent. Voor het plaatsen heb je betonmortel nodig om de palen in te ankeren. De vleugels van de dubbele tuinpoort hebben het nodige gewicht en gaan anders “hangen”. Je begint dus met de palen te stellen, vervolgens hang je de poortvleugels aan de palen. De laatste stap is de montage van de grondgrendel en het slot. Een uitgebreide handleiding kun je vinden op de handleidingen pagina.

Wat kost een dubbele tuinpoort?

Een dubbele tuinpoort is goedkoper dan een schuifpoort. De exacte prijs hangt af van de breedte en hoogte van de poort. De dubbele tuinpoorten van Hekwerkonline zijn van Nederlandse makelij en verkrijgbaar tegen de beste prijzen.