Verstelbaar poortbeslag rechts

44,95
(incl. btw)
Verstelbaar poortbeslag rechts
Verstelbaar poortbeslag rechts

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schrijf een beoordeling over Verstelbaar poortbeslag rechts
U plaatst een review over:Verstelbaar poortbeslag rechts
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Ook zijn de meeste poorten met elektrische openers te bestellen en te laten plaatsen. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Welke soorten houten tuinpoorten zijn er?

Wij hebben houten tuinpoorten in verschillende soorten. Zowel qua afmeting als qua houtsoort. We hebben schuttingpoorten in douglas, grenen, red class, nobifix en zwart grenen poorten, maar ook hardhouten tuinpoorten en een ruim assortiment robuuste eikenhouten poorten. 

Wat kost een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort heb je al bij Hekwerkonline vanaf ongeveer 200 euro. De prijs van een houten tuinpoort hangt met name af van de houtsoort en de afmeting van de poort. Een grenen poort zit in een lagere prijsklasse en de hardhouten poort of luxe schuttingpoort in een hogere prijsklasse.

Waar koop ik een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort koop je bij Hekwerkonline, de specialist in onder andere houten tuinpoorten. Onze houten poorten zijn van A-kwaliteit, hebben de beste prijzen en zijn altijd voorradig in ons magazijn. Aarzel dus niet: kijk in ons assortiment en bestel de houten tuinpoorten vandaag nog.

Wat is het verschil tussen een enkele en een dubbele tuinpoort?

Waar een enkele tuinpoort één vleugel heeft die open en dicht kan, heeft een dubbele tuinpoort er twee. De dubbele tuinpoort is voor grote openingen, de enkele tuinpoort voor kleinere openingen. De enkele poort sluit in een slotvanger in de paal, de dubbele poort sluit in een slotvanger in de tweede vleugel en wordt vast gezet met een grondgrendel.