Dubbele toegangspoort eiken IP36

2.395,95
(incl. btw)
Eiken palen 15 x 15 cm +230,00
Handbediend +0,00
Elektrisch bediend +785,00
Levertijd
3-5 weken
SKU
10020036
2.395,95
Levertijd: 3-5 weken
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

Wat dient er te gebeuren vóór montage?

 • Belangrijk! Stroom dient aanwezig te zijn binnen 1 meter van de poort
 • Belangrijk!Er dient een mantelbuis aanwezig te zijn zodat onze monteurs de installatie kunnen afronden
 • Belangrijk! Wanneer je kiest voor de WiFi bediening dient de router genoeg bereik te hebben om de poort te kunnen openen!

De Dubbele toegangspoort eiken IP36 van Hekwerkonline

Onze eiken dubbele toegangspoort IP36 is een duurzame toegangspoort die voorzien is van eikenhout wat afkomstig is uit Oekraïne. De Dubbele toegangspoort eiken IP36 is een fantastische oplossing om de inrijlaan af te schermen. Met deze toegangspoort bent u voorzien van een prachtige afscheiding!

Specificaties

 • Hoogste gedeelte: +/- 1.50m
 • Laagste gedeelte:+/- 1.20m
 • Houtsoort: Slavonisch Eikenhout
 • Houtdikte: +/- 44mm
 • Houtbreedte: +/- 140mm / Spijlen: D:20 x B:70mm
 • Behandeling: Geen
 • Bewerking: Gedroogd, aan 4 zijden geschaafd en geschuurd.

Toepassingen

De Dubbele toegangspoort eiken IP36 is met zijn het prachtige motief perfect geschikt als afscheiding voor in de tuin of te gebruiken als inrijpoort. De Dubbele toegangspoort eiken IP36 is erg toegankelijk en daarom perfect te gebruiken in combinatie met onze prachtige wandlampen, bamboe schutting of combineer de poort met een van onze ander tuinleven accessoires. Het creëren van sfeer en beleving was nog nooit zo makkelijk!

Wat heb je nodig?

Voor de Dubbele toegangspoort eiken IP36 heb je de volgende attributen nodig om de poort naar wens te monteren.

Extra mogelijkheden

Heb je momenteel geen plek om de poort aan op te hangen? Bekijk dan eens onze Eiken palen!

Meer weten?

Heb je nog vragen over de Dubbele toegangspoort eiken IP36 of wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 085 - 1301947 of stuur een mail naar info@hekwerkonline.nl 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele toegangspoort eiken IP36
U plaatst een review over:Dubbele toegangspoort eiken IP36
Uw waardering
Hulp Nodig?