Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Deurklink tuinpoort zwart

69,95
(incl. btw)
Deurklink tuinpoort zwart
Deurklink tuinpoort zwart

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Deurklink tuinpoort zwart

Je tuin afsluiten, dat doe je met een tuinpoort. Bij Hekwerkonline verkopen we bij elk type schutting een bijpassende tuinpoort. Waar voorheen geen keuze was in de deurklink – deze was steevast uitgevoerd in een roestvrij stalen variant – hebben we vandaag de dag een erg fraai alternatief: de deurklink zwart voor een tuinpoort. De zwarte deurklink is gemaakt van roestvrij staal en daarna afgewerkt met een zwarte coating. De zwarte coating geeft niet alleen extra bescherming aan het materiaal, met name geeft het de deurklink en het beslag een luxe uitstraling. Een deurklink voor een zwarte tuinpoort past dan ook in elke setting. Het maakt een moderne strakke tuin compleet, maar ook in een landelijke omgeving zal deze zwarte deurklink opvallen.

De zwarte deurklink voor een tuinpoort ligt op voorraad in ons magazijn en wordt geleverd bij een poort. Het product kan ook separaat besteld worden.

De deurklink set zwart wordt geleverd inclusief:

  • Cilinderslot
  • Deurklinken
  • Rechthoekige schilden
  • Sluitplaat
  • Bevestigingsmateriaal

De zwarte deurklink wordt geleverd met een drietal sleutels.

Voor het monteren van de zwarte deurklink voor een tuinpoort dient te gebruik te worden gemaakt van een speedboor van 19mm. Je boort één gat voor de deurklink en daarnaast tweemaal een gat onder elkaar voor de cilinder. Het gat voor de slotkast is reeds in de houten tuinpoorten van Hekwerkonline aanwezig. Wil je hulp met monteren van de tuinpoort en de zwarte deurklink, wij hebben monteurs in dienst met verstand van zaken. Kijk op onze pagina voor meer informatie over onze montageservice.

Wil je advies of heb je vragen, onze klantenservice staat voor je klaar.

Schrijf een beoordeling over Deurklink tuinpoort zwart
U plaatst een review over:Deurklink tuinpoort zwart
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.