Deurklink tuinpoort zwart

Je tuin afsluiten, dat doe je met een tuinpoort. Bij Hekwerkonline verkopen we bij elk type schutting een bijpassende tuinpoort. Waar voorheen geen keuze was in de deurklink – deze was steevast uitgevoerd in een roestvrij stalen variant – hebben we vandaag de dag een erg fraai alternatief: de deurklink zwart voor een tuinpoort. De zwarte deurklink is gemaakt van roestvrij staal en daarna afgewerkt met een zwarte coating. De zwarte coating geeft niet alleen extra bescherming aan het materiaal, met name geeft het de deurklink en het beslag een luxe uitstraling. Een deurklink voor een zwarte tuinpoort past dan ook in elke setting. Het maakt een moderne strakke tuin compleet, maar ook in een landelijke omgeving zal deze zwarte deurklink opvallen.

De zwarte deurklink voor een tuinpoort ligt op voorraad in ons magazijn en wordt geleverd bij een poort. Het product kan ook separaat besteld worden.

De deurklink set zwart wordt geleverd inclusief:

 • Cilinderslot
 • Deurklinken
 • Rechthoekige schilden
 • Sluitplaat
 • Bevestigingsmateriaal

De zwarte deurklink wordt geleverd met een drietal sleutels.

Voor het monteren van de zwarte deurklink voor een tuinpoort dient te gebruik te worden gemaakt van een speedboor van 19mm. Je boort één gat voor de deurklink en daarnaast tweemaal een gat onder elkaar voor de cilinder. Het gat voor de slotkast is reeds in de houten tuinpoorten van Hekwerkonline aanwezig. Wil je hulp met monteren van de tuinpoort en de zwarte deurklink, wij hebben monteurs in dienst met verstand van zaken. Kijk op onze pagina voor meer informatie over onze montageservice.

Wil je advies of heb je vragen, onze klantenservice staat voor je klaar.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Deurklink tuinpoort zwart
U plaatst een review over:Deurklink tuinpoort zwart
Uw waardering
Hulp Nodig?