Stenen schutting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een stenen schutting

Is het de hoogste tijd om een nieuwe schutting te schaffen? Een schutting zorgt ervoor dat indringers moeilijker je tuin binnenkomen, maar je hebt hierdoor ook meer privacy. Jouw tuin wordt niet meer helemaal blootgesteld aan iedereen die langsloopt. Maar waar ligt jouw voorkeur voor een nieuwe schutting? Er zijn tal van mogelijkheden voor deze nieuwe schutting, zoals een stenen schutting. Hier lees je meer over een stenen schutting.

De uitstraling van een stenen schutting

Houd jij van een natuurlijke uitstraling binnen jouw tuin? Dan is een stenen schutting wat voor jou. Deze schutting bestaat namelijk, zoals je wellicht al kon raden, uit allemaal stenen. Deze stenen zorgen ervoor dat er een goede erfafscheiding ontstaat, omdat er niet doorheen gekeken kan worden. De schutting is geheel of gedeeltelijk opgebouwd uit stenen, maar dat kan op verschillende manieren gedaan worden. Je kunt er namelijk voor kiezen om een schanskorf te plaatsen en deze te vullen met allemaal losse stenen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat er een schutting wordt geplaatst die als uiterlijk heeft dat er alleen maar stenen zijn gebruikt, maar dit in werkelijkheid beton is. Kies er daarom voor waar jouw voorkeur ligt. De losse stenen in de schanskorf zien er namelijk wat speelser uit dan de betonnen schutting.

Het opvrolijken van de stenen schutting

Ondanks dat jouw voorkeur ligt bij een stenen schutting, wil dit niet zeggen dat jouw volledige tuin uit stenen moet bestaan. Er kunnen namelijk tal van planten en bloemen worden toegevoegd om er wat meer groen of kleur aan toe te voegen. Plaats bijvoorbeeld een grote plantenbank aan de voet van de schutting, waar je veel groen in kunt plaatsen. Hierdoor valt in ieder geval de onderste laag van deze schutting al weg en ziet het er wat gezelliger uit. Ook kun je ervoor kiezen om verschillende plantenbakken op te hangen aan de schanskorf, waardoor ook in het midden meer kleur ontstaat.

Een stenen schutting en overige decoraties

Heb je de rest van de tuin al onder handen genomen? Maak een mooie loungehoek waar je een mooie loungeset neer kunt zetten, maar ook een mooie parasol en een grote barbecue kunnen hier dan ook niet ontbreken. Dit in combinatie met de stenen schutting zorgt ervoor dat jouw tuin weer een fijne plek wordt waar jij tijdens de lente en zomer fijne avonden kunt beleven. Heb jij al het een en ander op het oog of heb je hier nog hulp bij nodig? Wij kunnen je hier bij helpen.

Vragen over stenen schutting of andere hekwerken?

Wil je meer weten over de schuttingen uit ons assortiment? Neem dan eens een kijkje tussen onze schuttingen en hekwerk, zodat je wellicht op nieuwe ideeën uit komt. Wanneer je vragen hebt of alle producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen je vertellen hoe je stenen schutting kunt realiseren en daarbij ook antwoord geven op al jouw andere vragen over ons assortiment. Stuur een chatbericht, bel ons even op of stuur een email en wij staan jou verder graag te woord.

Hulp Nodig?