Spijlenhekwerk Premium vierkant

Spijlenvakken van Hekwerkonline zijn de beste keuze als het gaat om prijs en kwaliteit.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Uitvoering poort
 1. Enkele poort 6 artikelen
 2. Dubbele poort 7 artikelen
Kleur
Breedte
 1. 100 cm 1 artikel
 2. 120 cm 1 artikel
 3. 150 cm 1 artikel
 4. 200 cm 2 artikelen
 5. 240 cm 1 artikel
 6. 250 cm 1 artikel
 7. 300 cm 1 artikel
 8. 400 cm 1 artikel
 9. 500 cm 1 artikel
 10. 600 cm 1 artikel

16 producten

Filter
per pagina

16 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Spijlenhekwerk premium vierkant

Hekwerkonline is het adres voor het populaire spijlenvak hekwerk. In ons assortiment is één van de keuzemogelijkheden het spijlenhekwerk premium vierkant. Dit type wordt ook wel industrie hekwerk genoemd. Het spijlenhekwerk vierkant kenmerkt zich – zoals de naam al doet vermoeden – door de vierkante spijlen tussen de twee liggers. Het is het broertje of zusje van ons spijlenhekwerk premium rond. Ook bij de vierkante variant steken de spijlen door de bovenste ligger en creëert dit design als het ware een klimbeveiliging. De vierkante variant zien we net als de ronde variant bij woonhuizen en op bedrijventerreinen. De vierkant spijlen hekken hebben een afwijkend design en vallen daarom in de smaak bij vele klanten met een verscheidenheid aan toepassingen.

Afmeting en kleur spijlenhek premium vierkant

De vierkant spijlenhekken hebben net als de ronde variant een breedte van zo’n 300 centimeter. Op deze wijze kan je met een gering aantal palen snel een grote afstand overbruggen. Het hekwerk blijft desondanks erg stevig door onder andere de robuuste metalen vierkante palen waarin hek hekwerk bevestigd wordt. We hebben de vierkante spijlenvakken in de onderstaande hoogtematen:

 • 100 centimeter 
 • 125 centimeter
 • 150 centimeter
 • 180 centimeter
 • 200 centimeter
 • 250 centimeter

De vierkante spijlen hebben een afmeting van 2,5 bij 2,5 centimeter en de spijlen staan hard op hard 15 centimeter van elkaar.

De verschillende afmetingen qua hoogte maken het mogelijk om dit hekwerk op verschillende plaatsen toe te passen. In de regel geldt dat hoe hoger het spijlenhekwerk gekozen wordt, des te meer veiligheid gewenst is. We zien de hogere hoogtematen dan ook veelvuldig toegepast op industriegebieden. Niet voor niets wordt dit type hekwerk ook wel industrieel hekwerk genoemd.

De spijlenvakken premium vierkant zijn bij Hekwerkonline verkrijgbaar in een aantal kleurstellingen. De volgende kleurstellingen van het vierkante spijlen hekwerk zijn het meest voorkomend en beschouwen we bij Hekwerkonline als de standaard:

 • groen (ral 6009)
 • grijs (ral 7016)
 • zwart (ral 9005)

De zwarte variant is momenteel de meest populaire kleur. Strak, elegant en valt een beetje weg tegen verschillende achtergronden en maakt daardoor iets vriendelijker. Wil je een kleur spijlen hekwerk die niet in het bovenstaande rijtje staat en matcht met de kleurstelling van je bedrijf of wensen? Ook dat kunnen we bij Hekwerkonline verzorgen. Geeft de ral kleur op die je wenst en wij zorgen voor een premium vierkant spijlenhekwerk in je favoriete kleur.

Draaipoorten

Een spijlenhekwerk vierkant is niet compleet zonder poort. We hebben bijpassende zogenaamde draaipoorten in ons assortiment. Het uiterlijk van de poorten is gelijk aan het spijlenhekwerk premium vierkant. De draaipoorten zijn verkrijgbaar in gelijke hoogtes als het spijlenhekwerk vierkant te verkrijgen is. De onderstaande breedtes hebben wij beschikbaar in ons assortiment:

 • De vierkante enkele draaipoort hebben wij in de volgende maatvoering: 100, 120, 150, 200, 250 en 300 centimeter.
 • De vierkante dubbele draaipoort hebben wij in de volgende maatvoering: 200, 240, 300, 400, 500 en 600.

Voor de vierkante spijlen draaipoorten hebben we dezelfde kleurstelling als de spijlen hekken beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs, en zwart. De draaipoort premium rond dient te worden vastgezet in betonmortel. Vor een bevestiging op een harde ondergrond zoals stenen hebben we voetplaten in ons assortiment. Naast spijlen draaipoorten vierkant hebben we schuifpoorten in ons assortiment die matchen bij de spijlenhekwerken.

Overige opties die wij aanbieden bij de vierkante spijlen hekwerken zijn hieronder opgesomd:

 • Betonmortel voor stevige bevestiging van de spijlenhekwerk palen
 • Taludvakken voor situaties met hoogteverschil
 • Overklimbeveiliging voor een veilig terrein
 • Lakspray om krassen bij te werken

Installeren spijlenvak vierkant

Na aankoop van je vierkante spijlen hekwerk moet het uiteraard professioneel, strak en stevig worden geïnstalleerd. Hekwerkonline kan je hierbij uiteraard van dienst zijn. Wij zijn naast het monteren van schuttingen, schanskorven, dubbelstaafmatten en het opbouwen van overkappingen, gespecialiseerd in het monteren van spijlenvak hekwerk vierkant. Onze eigen monteurs klaren snel en efficiënt elke klus. In Nederland, maar ook in België en Duitsland. Kies voor “ja ik wil het hekwerk laten plaatsen” en wij komen op korte termijn de spijlen hekwerken vierkant monteren.

Zelf de installatie verzorgen? Dat kan ook: met onze supersnelle levering kan je snel beginnen.

Advies of vragen?

Indien je vragen hebt over het spijlenhekwerk premium vierkant, bel of email dan met Hekwerkonline. Onze medewerkers hebben ervaring met de producten en het monteren hiervan.