Vlaggenmast

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Betonpoeren
  1. Ja 0 artikelen
  2. Nee 0 artikelen

13 producten

Filter
per pagina

13 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een mast in de tuin is niet alleen goed voor het hijsen van een vlag, maar ook voor het optuigen van de vlaggenmast kerstboom. Wij weten zeker dat je verbijstert bent als je ziet wat deze minimalistische kerstboom voor jouw tuin kan doen. Want ondanks dat de vlaggenmast kerstboom enkel bestaat uit snoeren met daaraan vele lampjes, verlicht het de hele tuin. Je hoeft verder niet echt meer iets toe te voegen aan jouw tuin, want met de vlaggenmast kerstboom is de hele tuin binnen no-time omgetoverd in kerstsferen. Kom op deze pagina meer te weten over dit betoverende product.

Een kerstboom vlaggenmast voor iedere tuin

Een kerstboom aan de vlaggenmast past binnen iedere tuin. Misschien denk je dat je veel ruimte nodig hebt voor zo’n blikvanger in de tuin, maar niets is minder waar. Hieronder bespreken we de verschillende formaten van dit product. Hiermee wordt al snel duidelijk dat er voor iedere tuin een vlaggenmast kerstboom te vinden is die perfect past. Scroll verder en ontdek welke het beste bij jouw tuin past.

Vlaggenmast kerstboom 5 meter

De vlaggenmast kerstboom van 5 meter is ideaal voor diegene die niet over een enorme tuin beschikken. Doordat dit geen enorme hoogte is, blijft de boom mooi in verhouding met de rest van de tuin. Ben je op zoek naar een vlaggenmast kerstboom die in de voortuin past? Dan leent dit formaat zich perfect hiervoor. Heb je toch een te kleine tuin voor dit formaat? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met je mee over de verschillende alternatieven. Iedere tuin wordt door onze experts in een kerst jasje gestoken.

Vlaggenmast kerstboom 6 meter

De vlaggenmast kerstboom van 6 meter is net een slag groter. Beschikt jouw woning over twee woonlagen? Dan is de kans groot dat deze kerstboom met vlaggenmast van 6 meter, boven jouw woning uit zal steken. Hierdoor maak je een echt kerst statement in jouw tuin. Houd hier dus rekening meer bij het aankopen van de boom.

Kerstboom vlaggenmast 7 meter

Voor een woning met drie woonlagen kun je voor het maken van een statement beter gaan voor de kerstboom met vlaggenmast van 7 meter. Anders oogt een kortere boom al snel klein, in vergelijking met het huis. Met een kerstboom van 7 meter weet je in ieder geval zeker dat niet alleen jouw tuin, maar de hele straat in kerst uitstraalt. Je ziet een vlaggenmast kerstboom van deze hoogte al van verre schitteren!

Kerstboom vlaggenmast 8 meter

Voor de grote tuinen bieden wij de absolute blikvanger binnen onze collectie, namelijk: de kerstboom met vlaggenmast van 8 meter hoog. Met deze kerstboom gemaakt van talloze lichtjes weet je zeker dat jouw tuin direct klaar is voor de feestdagen. Bekijk deze en de andere afmetingen op deze pagina en vind meer informatie door op de producten te klikken.

Vlaggenmast kerstboom kopen

Ben je van plan een vlaggenmast kerstboom te kopen? Zorg dan dat je van tevoren hebt uitgemeten welke diameter jij kwijt kunt in jouw tuin. Hierna is het vooral de vraag hoe groot statement je wilt maken. De vlaggenmast kerstboom is een stijlvolle manier om jouw tuin klaar te maken voor de decembermaand, zonder dat dit te hysterisch oogt. Het product bevat geen kleur, los van de goud gekleurde lampjes. Dus wil jij wél een statement maken, maar liever niet té schreeuwend? Bestel dan snel de vlaggenmast kerstboom van Hekwerkonline!