3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Het is weer bijna zover! De decembermaanden zijn in zicht en dat betekent maar één ding: het wordt tijd om jouw huis en tuin weer sfeervol te verlichten. Een unieke manier om dit te doen is met de deur kerstboom van Fairybell. Deze deur kerstboom van Fairybell is in verschillende exemplaren beschikbaar, waardoor we jou ervan kunnen garanderen dat deze jouw tuin ook weet te versieren. Neem direct een kijkje in ons assortiment en verrijk jouw huis of tuin met een deur kerstboom van Fairybell!

Wat is een Fairybell deur?

In december zie je natuurlijk overal mooie lichtjes. Het is in deze maand ’s avonds snel donker, dus om de gezelligheid erin te houden creëren we ons eigen licht. De Fairybell deur is het helemaal eens met deze gedachte, alleen betrekt deze dit voornamelijk op jouw eigen omgeving, namelijk je tuin of huis. De deur kerstboom van Fairybell is namelijk een sliert van lichtjes, die samen een kerstboom vormen. Het lijkt net alsof er een echte kerstboom staat, zonder dat dit daadwerkelijk het geval is. De Fairybell kerstboom voor je deur is een speciale variant, omdat deze aan je deur gemonteerd wordt. Zo lijkt het vanuit de ene ruimte net alsof er in de andere ruimte een kerstboom staat, wat natuurlijk voor een enorme gezelligheid zorgt.

Deur of raam?

Hoewel we voornamelijk spreken over de deur kerstboom van Fairybell, betekent dit niet automatisch dat jij dit versiersel aan je deur moet hangen. Het Fairybell deur model kan namelijk ook uitstekend aan een raam worden gehangen. In veel gevallen is het wel handig als je hiervoor een kleiner model selecteert: het Fairybell raam model is al snel voor de hand liggend. Maar, heb jij tuindeuren met grote ramen in het midden, dan kan het ook juist mooi zijn om de deur Fairybell te monteren. Je verandert hier niet alleen je uitzicht naar buiten mee, maar verlicht ook nog eens je ruimte binnen er mee.

Hoe implementeer je de deur kerstboom Fairybell?

Omdat we spreken over een sfeerelement is het erg eenvoudig om de deur kerstboom van Fairybell in jouw ruimte te verwerken. De sfeer is namelijk automatisch aanwezig zodra deze gemonteerd is en aan staat! Voor dit laatste is het dus wel handig om het versiersel in de buurt van een stopcontact aan te sluiten, zodat je geen lange bedrading door je huis hebt liggen. Omdat de deur kerstboom van Fairybell zelf al veel licht meebrengt, is het niet per sé nodig om verdere verlichting in je ruimte aan te brengen: je normale lampen zullen al genoeg zijn, maar een paar kaarsen zijn ook erg sfeervol. Verder is het een mooi gezicht om de kerstboom in de buurt van hout te hangen, aangezien dit écht de kerstsfeer in huis brengt.

Deur kerstboom Fairybell kopen bij Hekwerkonline!

Wil jij de deur kerstboom van Fairybell kopen, dan is Hekwerkonline jouw partner! Wij zorgen niet alleen voor het perfecte exemplaar voor jouw omgeving, we denken ook graag met je mee over hoe deze het beste in jouw huis of tuin verwerkt kan worden. Daarnaast geniet je bij ons van een hoge kwaliteit met een snelle levering. Zo versier jij binnen no-time je huis met de deur kerstboom van Fairybell. Wacht niet langer en bestel direct!

Hulp Nodig?