Bloempot keramiek

Op onze website vind je luxe bloempotten gemaakt van stevig aardewerk, ook wel keramiek genoemd. Bloempotten van keramiek zijn perfect te combineren met planten voor buiten.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Diameter
  1. 21 - 40 cm 2 artikelen
  2. 41 - 60 cm 1 artikel
  3. 61 - 80 cm 1 artikel
  4. 81 - 100 cm 1 artikel
Kleur
Vorm
  1. Rond 5 artikelen
  2. Schaal 1 artikel
Serie
  1. Empire 1 artikel
  2. Siya 3 artikelen
  3. Ashley 1 artikel

6 producten

Filter
per pagina

6 producten

Filter
per pagina

Bloempot keramiek kopen

Ben jij op zoek naar een stevige bloempot van keramiek? Wij hebben meer dan 20 soorten bloempotten van keramiek in ons assortiment. De potten zijn in verschillende kleuren, soorten en afmetingen verkrijgbaar. Voor een kleinere tuin raden we een keramiek bloempot tot maximaal 80 cm hoogte aan. Heb je ruimte genoeg en wil je grote planten in je tuin kwijt? Kies dan voor een vaas of bloempot met een hoogte boven de 80 cm. Met de verschillende bloempotten van Hekwerkonline tover jij je tuin om tot een groen en behaaglijk geheel. Benieuwd naar de verschillende soorten keramieken bloempotten en de kenmerken? Lees hieronder meer!

Handgemaakte keramische bloempot

De keramische bloempotten voor uit buiten zijn handgemaakt van het stevigste aardewerk. De bloempot van keramiek wordt uit klei opgebouwd en vervolgens in de oven gebakken. Nadat deze van een glazuurlaag wordt voorzien, wordt deze opnieuw gebakken. Op deze manier ontstaat er een sterke bloempot van de beste kwaliteit. Door de glazuurlaag is er weinig onderhoud nodig omdat het vuil zich niet hecht aan de keramische bloempot. Een hoogwaardig en duurzaam product dus!

Bloempot keramiek in verschillende vormen en kleuren

Bij Hekwerkonline hebben wij bloempot van keramiek in vele soorten en maten. Door de juiste kleur en vorm keramieken bloempotten te kiezen zorg je ervoor dat jouw tuin een mooi geheel vormt. Denk bijvoorbeeld aan een chique hoge zwarte keramiek bloempot, welke goed past bij een moderne tuin. Wil je liever een natuurlijker uitziende bloempot in je tuin? De keramieken bloempotten zijn beschikbaar vanaf een hoogte van 29 cm tot een hoogte van 158 cm. Wil je liever een plantenbak in jouw tuin neerzetten? Ook plantenbakken hebben wij in ons assortiment in verschillende afmetingen en kleuren.

Advies nodig over keramische bloempotten?

Heb je advies nodig over de verschillende bloempotten van keramiek in ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten weten alles en kunnen aan jou passend advies geven. Heb je de juiste keramische bloempot gevonden? Voeg de bloempot toe aan jouw winkelmand en geef aan waar deze bezorgd mag worden. Wij streven ernaar de bloempot binnen 3 tot 5 werkdagen thuis te bezorgen!