Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Bloempot cement

De bloempotten voor buiten van cement zijn zeer geschikt ter decoratie. Ze kunnen goed gecombineerd worden met diverse planten of dienen als statement piece op je terras. Bekijk ze snel onder tuindecoratie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stenen bloempot

Wil jij een stenen bloempot kopen? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. De stenen bloempotten voor buiten zijn statige bloempotten met een verweerde look. Deze bloempotten zijn gemaakt van cement en glassfiber. Deze combinatie van materialen geeft een bijzonder stevig en robuust effect. Combineer de bloempot bijvoorbeeld met een grote plant voor een jungle effect of met fraaie bloemen voor een elegante stijl. De stenen bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, kleuren en vormen. Er is dus voor iedereen een geschikte bloempot te vinden bij Hekwerkonline. Lees meer over de verschillende stenen bloempotten van Hekwerkonline.

Grote stenen bloempot voor buiten

In ons assortiment vind je voornamelijk bloempotten die voor buiten bedoeld zijn. Door het stevige cement en glassfiber zijn de bloempotten bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Of het nu regent, hagelt, sneeuwt of de zon schijnt, de stenen bloempotten kunnen hier goed tegen. Hierdoor zijn de bloempotten van beton uitermate geschikt om in de tuin neer te zetten. Wel raden we aan om de potten ondanks hun weersbestendigheid toch in de winter naar binnen te halen.

Bloempot beton in verschillende kleuren en maten

De bloempotten van beton zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: grijs, bruin en zwart. Deze neutrale kleuren zorgen ervoor dat de bloemen nog beter tot hun recht komen in jouw tuin. Kies bijvoorbeeld voor een bruine ronde stenen bloempot of een vierkante zwarte plantenbak. De betonnen bloempotten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, welke variëren van een kleinere beton bloempot van 43 cm hoog tot een stenen bloempot met een hoogte van 158 cm.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de stenen bloempotten van Hekwerkonline? Onze specialisten helpen je graag en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Ben je enthousiast geworden over de bloempotten van beton van Hekwerkonline? Wij streven ernaar om jouw bloempot binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou te bezorgen. Bij Hekwerkonline wordt jouw stenen bloempot gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd, waarna je deze alleen nog maar in jouw eigen tuin neer hoeft te zetten.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.