Bloempotten

Zoek je mooie bloempotten voor in je tuin? Bij Hekwerkonline vind je de mooiste bloempotten in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Bekijk snel ons hele assortiment onder tuindecoratie

1-12 van 18 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 18 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Bloempotten van Hekwerkonline

Een leuke bloempot nodig? Bij Hekwerkonline zijn deze in verschillende groottes en vormen te verkrijgen. De hoogtes lopen uiteen van 34 cm tot maar liefst 158 cm. Zo zijn ze niet alleen praktisch, maar zijn ze ook als sierproduct te gebruiken. De bloempotten zijn trendy, met de hand bewerkt en allemaal gemaakt van hoogwaardige natuurproducten. Daarom zijn onze potten de verbindende factor tussen een duurzaam en stijlvol product. Nieuwsgierig? Lees hier meer over onze bloempotten en alle andere tuindecoratie.

Handgemaakte bloempotten

De collectie handgemaakte bloempotten zijn gemaakt van keramiek. De potten worden uit klei opgebouwd en daarna gebakken. Vervolgens worden ze voorzien van een schitterende glazuurlaag, waarnaar ze nogmaals gebakken worden. Hierdoor ontstaat er een oersterke pot die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens kleur- en slijtvast is. Ook heeft deze bloempot weinig onderhoud nodig door het geglazuurde aardewerk. Vuil hecht zich niet aan de potten en schoonmaken kan met een zacht doekje. Naast dat de potten er prachtig uitzien, is het product ook nog eens zeer duurzaam. Het hoogwaardige keramiek is een echt natuurproduct.

Lichtgewicht bloempot

De lichtgewicht bloempotten zijn een unieke collectie in ons assortiment. Door speciale technieken in de afwerking is er een bloempak geproduceerd met een uitstraling van metaal. De toevoeging van glassfiber aan het cement zorgen ervoor dat de potten van zeer hoge kwaliteit zijn. Deze collectie is heel divers en bestaan uit verschillende vormen, kleuren en afmetingen.

Verschillende vormen en kleuren

Bij Hekwerkonline heb je de keuze uit bloempotten met verschillende vormen en kleuren. Naast de ronde potten hebben we ook ovale-, vierkante- en rechthoekige bloempotten. Er is een ruime keuze aan kleuren in ons assortiment. Van rustige kleuren als zwart en grijs tot aan een felle kleur als geel. Voor iedereen is er een unieke bloempot te vinden bij Hekwerkonline.

Wil je meer weten over de bloempotten en plantenbakken. Neem dan vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op.

Hulp Nodig?