Zwart gespoten grenen | houten schutting pakket

Vanaf 108,53
(incl. btw)
Waardering:
97%
Zwart gespoten grenen houten schutting pakket
Zwart gespoten grenen | houten schutting pakket
Waardering:
97%
Zwart gespoten grenen | houten schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-134

Vanaf 306,75

Aan 716,38

Uw aanpassing
Zwart gespoten grenen houten schutting pakket
Zwart gespoten grenen | houten schutting pakket

Op voorraad

306,75

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Complete zwarte houten schutting

  Voorzie jouw tuin van een volledige nieuwe look en feel en voeg extra privacy toe aan jouw tuin met een hout schutting van zwart grenen hout. De zwarte schuttingplanken geven jouw tuin een moderne en unieke uitstraling. Het zwart spuiten van het grenenhout zorgt voor een verduurzaming van het hout. Hierdoor is het grenen hout zeer goed bestand tegen weersinvloeden en gaat het erg lang mee. Daarnaast is de natuurlijke houtstructuur nog steeds goed zichtbaar door de mooie zwarte kleur heen. Hiermee behoudt je de natuurlijke uitstraling van de houten tuinschermen.

  Wanneer je de zwarte grenen tuinschermen combineert met houten schutting palen krijg je een natuurlijke uitstraling die stevig zal staan en lang mee gaat.

  Zwarte houten schutting pakket van grenen

  Het zwart grenen hout schutting pakket van Hekwerkonline wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Dit complete pakket bestaat standaard uit:

  In dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk voor het aantal planken. Hoe meer planken er op een tuinscherm bevestigd zijn, hoe meer privacy je schutting geeft. Hekwerkonline heeft de volgende type zwart grenen tuinschermen in het assortiment: 19 plank (17 + 2), 21 planks (19 + 2).

  Houten schutting prijzen

  Het voordeel van het pakket van Hekwerkonline is dat jij met een aantal klikken alle benodigde materialen bestelt die jij nodig hebt om jouw nieuwe schutting te kunnen installeren. Zo hoef je nergens meer achteraan en kun je vrij eenvoudig de nieuwe schutting installeren.

  De kosten van het pakket zijn afhankelijk van de afmetingen en het aantal hoeken van jouw tuin. Daarnaast kun je het pakket ook nog uitbreiden met extra opties om jouw zwarte schutting nóg mooier te maken.

  Extra mogelijkheden voor jouw zwarte grenen schutting

  Naast de standaard onderdelen die in het complete schutting pakket zitten, kun je ook nog kiezen voor extra opties ter uitbreiding van jouw nieuwe zwarte betonnen schutting. Hierbij kun je onder andere kiezen voor:

  Onderhoud zwarte schutting

  De zwarte houten schuttingen van Hekwerkonline zijn van hoge kwaliteit. De gitzwarte kleur is een graag gezien product in menig tuin. En terecht vinden wij. Het product behoeft - in tegenstelling tot bijvoorbeeld blank douglas - wel onderhoud. Om de zwarte kleur te behouden, dient het product gebeitst te worden met enige regelmaat. Hoe vaak? Dat ligt ook voornamelijk waar de schutting zich bevindt in de tuin. Regen en (felle) zon versneld het proces van verkleuren. 

  Bestel nu jouw nieuwe schutting bij Hekwerkonline

  Voor de beste houten schuttingen moet je bij Hekwerkonline zijn. Ons aanbod houten schuttingen is zeer breed en biedt veel mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Naast een compleet pakket voor een zwarte grenen hout schutting, biedt Hekwerkonline ook complete pakketten voor een grenen houten schutting.

  Hekwerkonline wil altijd de beste kwaliteit leveren voor de scherpste prijs. Bestel dus nu heel gemakkelijk en snel jouw zwarte hout beton schutting bij Hekwerkonline!

  Wil je graag meer weten over ons aanbod of heb je een specifieke vraag over een hout beton schutting van zwart grenen? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Stel je vraag gemakkelijk via de chat of neem contact met ons op.

  Veelgestelde vragen

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.