Grenen houten schutting pakket

Vanaf 75,52
(incl. btw)
Waardering:
90%
Grenen houten schutting pakket
Grenen houten schutting pakket
Waardering:
90%
Grenen houten schutting pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-47

Vanaf 149,85

Aan 482,38

Uw aanpassing
Grenen houten schutting pakket
Grenen houten schutting pakket

Op voorraad

149,85

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Grenen hout schutting

  De tuinschermen zijn gemaakt van grenenhout. Doordat het grenen hout is geïmpregneerd, kan het goed tegen verschillende weersinvloeden. De verticale planken van het tuinscherm voegen optisch veel ruimte toe aan jouw tuin en geven jouw tuin een sfeervolle uitstraling. Het kan zijn dat er witte of groene plekken op het houtoppervlak voorkomen. Dit is in werkelijkheid hars dat wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Hout is een natuurproduct en door verschillende weersomstandigheden kan het hout gaan werken. Dit komt vaak door de warmte en luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes ontstaan.

  De combinatie van de houten palen en houten schutting zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. Een hout schutting van Hekwerkonline gaat gegarandeerd jarenlang mee.  

  Hout schutting compleet pakket

  Bij Hekwerkonline kun je jouw nieuwe houten schutting op twee verschillende manieren bestellen:

  • De grenen schutting panelen en de houten palen en het bevestigingsmateriaal apart van elkaar bestellen.
  • Het complete grenen houten schutting pakket bestellen.

  Het complete pakket voor een grenen houten schutting wordt aangepast op de afmetingen van jouw tuin. Het pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  In dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk voor het aantal planken. Hoe meer planken er op een tuinscherm bevestigd zijn, hoe meer privacy je schutting geeft. Hekwerkonline heeft de volgende type grenen tuinschermen in het assortiment: 17 planks (15 + 2), 19 plank (17 + 2), 21 planks (19 + 2) & 23 planks (21 + 2).

  Extra opties voor jouw beton hout schutting

  Naast de standaard onderdelen die al in het pakket zitten, kun je jouw schutting ook uitbreiden om het helemaal naar jouw smaak in te richten. Hierbij kun je kiezen voor onderstaande opties:

  Ten slotte kun je ook de toegang naar jouw tuin mooi afschermen met een grenen poort die perfect aansluit op jouw nieuwe beton schutting. Zo is jouw tuin op een elegante manier afgeschermd en kun je heerlijk genieten van jouw privacy. Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen, maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en plugjes niet mee.

  Advies op maat?

  Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste tuinafscheiding passend bij jouw wensen. Neem contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

  Is een houten schutting niet helemaal wat jij zoekt? Kijk ook eens naar ons overige aanbod aan schuttingen of dubbelstaafmatten.

  Veelgestelde vragen

  Moet ik mijn schutting beitsen?

  De schuttingen die wij aanbieden op onze website hoef je niet te beitsen. Uiteraard is dit wel mogelijk. Douglas hout bijvoorbeeld is onbehandeld en wordt naar verloop van tijd grijs, dat vinden mensen de charme van hout. Mocht je dit niet wensen, dan is beitsen een optie. Volg dan een aantal stappen: maak de schutting schoon, schuur de schutting licht op met een kleine korrel, breng beits aan (dekkend of transparant), laat de beits drogen en herhaal het beitsen. Dit proces dien je elke 2-3 jaar te herhalen.

  Welke palen gebruik ik voor een houten schutting?

  Voor een houten schutting gebruik je doorgaans ook houten palen van hetzelfde houtsoot als de panelen. We hebben grenen (naturel en zwart) en douglas houten palen. Ook hardhouten palen met groef matchen uitermate mooi bij een houten schutting.

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.