Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Grenen gaaspaneel | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm

44,95
(incl. btw)
Grenen gaaspaneel | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm
Grenen gaaspaneel | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Grenen gaaspaneel van Hekwerkonline

Door het plaatsen van een gaasscherm geeft u een ruimtelijk gevoel aan uw tuin. De gaasschermen bieden een mooie houvast voor het groen in de tuin. Het is niet alleen een functioneel scherm maar staat ook nog eens prachtig. 

Met een gaaselement maakt u een mooie afwisseling in uw tuinafscheiding. 

Het kader is voorzien van grenen hout wat een natuurlijke uitstraling geeft en goed bestand is tegen weersinvloeden.

Schuttingpanelen

De grenen schuttingpanelen, ook wel tuinschermen of schutting schermen, zijn in diverse breedtes van 90 cm tm 180 cm breed verkrijgbaar. Het is vrij eenvoudig de panelen zelf te plaatsen in jouw tuin. Dit kan op twee manieren:

  1. Wanneer je kiest voor schuttingpalen van grenen, heb je een L-beslag nodig om het schuttingpaneel aan de schuttingpaal te bevestigen. Per houten schuttingpaneel is er 1 set L-beslag nodig.
  2. Wanneer je kiest voor betonnen schuttingpalen in grijs of antraciet, dien je gebruik te maken van een uni-beslag set om het houten schuttingpaneel te bevestigen aan de betonnen schuttingpaal. Per houten schuttingpaneel het je 2 sets uni-beslag nodig.

Met behulp van Kongcretesnelbeton of betonmortel kun je de houten of betonnen schuttingpalen stevig in de grond plaatsen, waardoor de gehele schutting zeer stevig zal staan. 

Uitbreiding grenen houten schutting

Naast de noodzakelijke onderdelen voor het installeren van de schutting kun je jouw tuinafscheiding nog meer uitbreiden en compleet maken door het toevoegen van de volgende onderdelen

Om de duurzaamheid van het grenen te verlengen en jouw schutting nog beter te beschermen tegen weersinvloeden, adviseren wij je om de schutting met beits te behandelen. Hierdoor kun je nog jarenlang genieten van jouw schutting. 

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag meer informatie ontvangen over ons aanbod tuinafscheiding|? Bekijk dan ook eens onze hekwerken en schanskorven.

Heb je vragen over onze producten? Kijk of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of stel je vraag heel makkelijk via onze chat. 

Specificaties

Meer informatie
Breedte 90 cm
Houtsoort Grenen
kader 4.5 x 4.5 cm
Privacyniveau Redelijke doorkijk
Hoogte 180 cm
Breedte (element) 90 cm
Schrijf een beoordeling over Grenen gaaspaneel | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm
U plaatst een review over:Grenen gaaspaneel | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.