Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed

Vanaf 599,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
45125

Deze dubbele sierpoort wordt geleverd met de volgende onderdelen:

 • Slot incl. cilinder en deurklink
 • Slotvanger
 • 2 poortvleugels
 • Poortpalen
 • Afdekkapjes
 • Grondgrendel

De poortvleugels zijn ieder 138 cm breed. De poort is inclusief poortpalen ongeveer 300 cm breed. De palen zijn 6 cm breed en 80 cm langer dan de poort zelf.

Dubbele sierpoort Sagitta

Wil jij graag je oprit afsluiten? Dan is deze sierpoort een goede oplossing. Naast de mooie uitstraling biedt het ook meer veiligheid. De sierpoort is stabiel en sterk doordat het hekwerk in het frame wordt gelast. De gehele poort is voorzien van stalen staven die het frame versterken. Deze poort is perfect te combineren met ons sierhekwerk.

Wat is een dubbele sierpoort Sagitta?

De poort is voorzien van een sierpunt wat het geheel een mooie uitstraling geeft. Wij maken gebruik van staal met hoogwaardige kwaliteit. De verticale staven hebben een diameter van 7,8mm. De horizontale staven hebben de vorm van een C-profiel. De combinatie van horizontale staven en verticale staven zorgen ervoor dat de sierpoort super sterk is. De sierpoort past bij elke woning en maakt jouw oprit of tuin helemaal af.

Om de poort zo goed mogelijk te beschermen, maken wij gebruik van twee soorten behandelingen. De poort wordt voorzien van een zinklaag. Deze eerste behandeling zorgt ervoor dat het staal wordt beschermd tegen corrosie. Daarna wordt de poort voorzien van een poedercoating. Deze behandeling zorgt ervoor dat je poort nog beter wordt beschermd tegen corrosie en het geeft de sierpoort ook een mooie uitstraling.

Over het algemeen wordt een dubbele poort regelmatig geopend. Doordat de poortvleugels draaien komen er redelijk veel krachten op de poortpalen terecht. Om ervoor te zorgen dat de palen niet scheef komen te staan, adviseren wij om betonmortel of snelbeton mortel te gebruiken. Wat kwaliteit betreft zit er nauwelijks verschil tussen betonmortel of snelbetonmortel. Het enige voordeel van snelbeton is dat het sneller belastbaar is.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen of twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

 

 • Wij leveren in heel Nederland en België
 • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
 • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
 • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed
U plaatst een review over:Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?