Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed

Onze prijs 699,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
45125
Onze prijs 699,95

Deze dubbele sierpoort wordt geleverd met de volgende onderdelen:

 • Slot incl. cilinder en deurklink
 • Slotvanger
 • 2 poortvleugels
 • Poortpalen
 • Afdekkapjes
 • Grondgrendel

De poortvleugels zijn ieder 138 cm breed. De poort is inclusief poortpalen ongeveer 300 cm breed. De palen zijn 6 cm breed en 80 cm langer dan de poort zelf.

Dubbele sierpoort Sagitta

Wil jij graag je oprit afsluiten? Dan is deze sierpoort een goede oplossing. Naast de mooie uitstraling biedt het ook meer veiligheid. De sierpoort is stabiel en sterk doordat het hekwerk in het frame wordt gelast. De gehele poort is voorzien van stalen staven die het frame versterken. Deze poort is perfect te combineren met ons sierhekwerk.

Wat is een dubbele sierpoort Sagitta?

De poort is voorzien van een sierpunt wat het geheel een mooie uitstraling geeft. Wij maken gebruik van staal met hoogwaardige kwaliteit. De verticale staven hebben een diameter van 7,8mm. De horizontale staven hebben de vorm van een C-profiel. De combinatie van horizontale staven en verticale staven zorgen ervoor dat de sierpoort super sterk is. De sierpoort past bij elke woning en maakt jouw oprit of tuin helemaal af.

Om de poort zo goed mogelijk te beschermen, maken wij gebruik van twee soorten behandelingen. De poort wordt voorzien van een zinklaag. Deze eerste behandeling zorgt ervoor dat het staal wordt beschermd tegen corrosie. Daarna wordt de poort voorzien van een poedercoating. Deze behandeling zorgt ervoor dat je poort nog beter wordt beschermd tegen corrosie en het geeft de sierpoort ook een mooie uitstraling.

Over het algemeen wordt een dubbele poort regelmatig geopend. Doordat de poortvleugels draaien komen er redelijk veel krachten op de poortpalen terecht. Om ervoor te zorgen dat de palen niet scheef komen te staan, adviseren wij om betonmortel of snelbeton mortel te gebruiken. Wat kwaliteit betreft zit er nauwelijks verschil tussen betonmortel of snelbetonmortel. Het enige voordeel van snelbeton is dat het sneller belastbaar is.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen of twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed
U plaatst een review over:Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?