Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed

Onze prijs 699,95
(incl. btw)
Dubbele sierpoort Sagitta zwart RAL9005
Dubbele sierpoort Sagitta zwart 300 cm breed

Deze dubbele sierpoort wordt geleverd met de volgende onderdelen:

  • Slot incl. cilinder en deurklink
  • Slotvanger
  • 2 poortvleugels
  • Poortpalen
  • Afdekkapjes
  • Grondgrendel

De poortvleugels zijn ieder 138 cm breed. De poort is inclusief poortpalen ongeveer 300 cm breed. De palen zijn 6 cm breed en 80 cm langer dan de poort zelf.

Handbediend
Elektrische opener
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
45125
Onze prijs 699,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Dubbele sierpoort Sagitta

Wil jij graag je oprit afsluiten? Dan is deze sierpoort een goede oplossing. Naast de mooie uitstraling biedt het ook meer veiligheid. De sierpoort is stabiel en sterk doordat het hekwerk in het frame wordt gelast. De gehele poort is voorzien van stalen staven die het frame versterken. Deze poort is perfect te combineren met ons sierhekwerk.

Wat is een dubbele sierpoort Sagitta?

De poort is voorzien van een sierpunt wat het geheel een mooie uitstraling geeft. Wij maken gebruik van staal met hoogwaardige kwaliteit. De verticale staven hebben een diameter van 7,8mm. De horizontale staven hebben de vorm van een C-profiel. De combinatie van horizontale staven en verticale staven zorgen ervoor dat de sierpoort super sterk is. De sierpoort past bij elke woning en maakt jouw oprit of tuin helemaal af.

Om de poort zo goed mogelijk te beschermen, maken wij gebruik van twee soorten behandelingen. De poort wordt voorzien van een zinklaag. Deze eerste behandeling zorgt ervoor dat het staal wordt beschermd tegen corrosie. Daarna wordt de poort voorzien van een poedercoating. Deze behandeling zorgt ervoor dat je poort nog beter wordt beschermd tegen corrosie en het geeft de sierpoort ook een mooie uitstraling.

Over het algemeen wordt een dubbele poort regelmatig geopend. Doordat de poortvleugels draaien komen er redelijk veel krachten op de poortpalen terecht. Om ervoor te zorgen dat de palen niet scheef komen te staan, adviseren wij om betonmortel of snelbeton mortel te gebruiken. Wat kwaliteit betreft zit er nauwelijks verschil tussen betonmortel of snelbetonmortel. Het enige voordeel van snelbeton is dat het sneller belastbaar is.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen of twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.