Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Douglas gaaspaneel | Breedte 180 cm | Hoogte 180 cm

97,95
(incl. btw)
Douglas gaaspaneel | Breedte 180 cm | Hoogte 180 cm
Douglas gaaspaneel | Breedte 180 cm | Hoogte 180 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Douglas gaaspaneel van Hekwerkonline

Door het plaatsen van een gaasscherm geeft u een ruimtelijk gevoel aan uw tuin. De gaasschermen bieden een mooie houvast voor het groen in de tuin. Het is niet alleen een functioneel scherm maar staat ook nog eens prachig. 

Met een gaaselement maakt u een mooie afwisseling in uw tuinafscheiding. 

Het kader is voorzien van douglas hout wat een sterke en natuurlijke uitstraling geeft en goed bestand is tegen weersinvloeden.

Schuttingpanelen

De douglas schuttingpanelen, ook wel tuinschermen of schutting schermen, zijn in diverse breedtes van 90 cm tm 180 cm breed verkrijgbaar. Het is vrij eenvoudig de panelen zelf te plaatsen in jouw tuin.

Dit is mogelijk met betonnen schuttingpalen in grijs of antraciet, dien je gebruik te maken van een uni-beslag set om het houten schuttingpaneel te bevestigen aan de betonnen schuttingpaal. Per houten schuttingpaneel het je 2 sets uni-beslag nodig.

Met behulp van snelbeton kun je de betonnen schuttingpalen stevig in de grond plaatsen, waardoor de gehele schutting zeer stevig zal staan. 

Uitbreiding douglas houten schutting

Naast de noodzakelijke onderdelen voor het installeren van de schutting kun je jouw tuinafscheiding nog meer uitbreiden en compleet maken door het toevoegen van de volgende onderdelen

Om de duurzaamheid van het grenen te verlengen en jouw schutting nog beter te beschermen tegen weersinvloeden, adviseren wij je om de schutting met beits te behandelen. Hierdoor kun je nog jarenlang genieten van jouw schutting. 

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag meer informatie ontvangen over ons aanbod tuinafscheiding|? Bekijk dan ook eens onze hekwerken en schanskorven.

Heb je vragen over onze producten? Kijk of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of stel je vraag heel makkelijk via onze chat. 

Specificaties

Meer informatie
Breedte 180 cm
Houtsoort Douglas
Hoogte 180 cm
kader 4.5 x 7.0 cm
Materiaal Hout
Privacyniveau Redelijke doorkijk
Hoogte 180 cm
Breedte (element) 180 cm
Schrijf een beoordeling over Douglas gaaspaneel | Breedte 180 cm | Hoogte 180 cm
U plaatst een review over:Douglas gaaspaneel | Breedte 180 cm | Hoogte 180 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.