Leibomen frame

Op zoek naar een complete leibomen constructie? Bekijk dan nu ons aanbod leibomen stellingen. Al vanaf 3 meter breed kun je een leibomen stelling krijgen in jouw gewenste afmetingen.

6 producten

Filter
per pagina

6 producten

Filter
per pagina

Leibomen constructie

Met een leibomen constructie geef je een mooie groene uitstraling aan jouw tuin. Daarnaast beschermen leiboom planten je tegen de zon en inkijk. Veelgebruikte leiboomplanten zijn de leilinde en de plataan, welke snel groeien met veel zijtakken eraan. Hierdoor heb je met de leibomen constructie binnen korte tijd een dichte begroeiing met veel privacy. Benieuwd naar de leibomen constructie van Hekwerkonline?

Leibomen schutting

De leiboom schutting is verkrijgbaar in verschillende maten. De leibomen constructie is verkrijgbaar vanaf 3 meter tot een maximale lengte van 12 meter. Met behulp van stevige palen en kwalitatieve spandraden creëer je een stevige stelling voor jouw leiboom. De ijzeren palen voor de leibomen constructie zijn standaard 4 meter hoog, waarvan 1 meter de grond in gaat. Dit betekent dus dat 3 meter stelling boven de grond uitsteekt.

Compleet pakket leibomen stelling

Bij Hekwerkonline wordt gebruik gemaakt van handige pakketten leibomen. Met deze pakketten zorgen wij ervoor dat het frame meer stevigheid krijgt. De buizen worden geleverd met T-koppen, knie stukken en spandraad. De leibomen constructie is eenvoudig in elkaar te zetten en helemaal naar wens aan te passen. Op die manier creëer je snel en eenvoudig de uitstraling in je tuin waar je naar op zoek bent.

IJzeren palen voor leibomen

Alle palen en hulpstukken voor de leibomen constructie zijn verzinkt. Als je er daarnaast voor kiest om ze een kleur te geven, zijn ze gepoedercoat. Dit zorgt ervoor dat de constructie niet kan gaan roesten. Bij de verzinkte uitvoering wordt het spandraad van de leiboom in het zwart geleverd. De coatlaag zorgt ervoor dat de paal niet kan beschadigen en dit is bevorderlijk voor de levensduur van de leibomen stelling. De ijzeren palen voor de leibomen zijn zwart, deze kleur geeft een strakke en moderne uitstraling aan de leibomen constructie.

Waarom leibomen nemen?

Een leibomen frame is de perfecte aanvulling op je schutting of hekwerk, waardoor je tuin direct een stijlvolle en strakke upgrade krijgt. Door de bladeren van de leibomen krijg je niet alleen meer privacy, maar het ziet er ook heel mooi uit. Geniet van een rustige en groene omgeving terwijl de leibomen een kalmerende sfeer creëren. Bovendien zorgen ze voor een natuurlijke afscheiding en bevorderen ze de biodiversiteit door het aantrekken van vogels en vlinders. 

Andere soorten tuindecoratie

Ben je naast een leibomen constructie op zoek naar andere soorten tuindecoratie? Bij Hekwerkonline bieden wij ook bladkorven, verlichting, vlechtbanden en bloempotten aan. Neem gerust een kijkje.

Vragen over leibomen frames?

Heb je vragen over de leibomen constructie van Hekwerkonline? Onze specialisten staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.