Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Kerstvormen

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

De wereld is weer donker maar wordt verlicht door versiersels, op de radio hoor je niets ander dan Michael Bublé – het enige wat nog ontbreekt is een dik pak sneeuw en kerst kan écht beginnen. Om jouw huis hierop voor te bereiden, kunnen een paar prachtige kerstvormen in je tuin niet ontbreken. Deze kerstvormen vind je uiteraard in het assortiment van Hekwerkonline, samen met veel andere kerstversiersels voor je tuin! Wil jij kerstvormen toevoegen aan je tuin, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel jouw favoriete kerstvormen gelijk!

Waarom kerstvormen bestellen?

Omdat het met kerst vaak buiten donker is, vinden we het met z’n allen leuk om de wereld zelf iets te versieren, zodat alles er toch wat feestelijker uitziet. Zo zie je in veel tuinen prachtige verlichtende versiersels ontstaan, in de vorm van een rendier, een sneeuwpop of wat dan ook. Het is maar wat leuk om aan deze versiersels mee te doen: met de kerstvormen van Hekwerkonline doe je dit meteen!

Een kerstvorm komt in verschillende varianten voor. Een logische keuze is een kerstboom: hét symbool van kerst. Bij Hekwerkonline vind je deze vorm in twee maten, namelijk van 111 cm en 136 cm. De keuze is aan jou: wil jij opvallen met iets massiefs, dan is de kerstboom van 136 cm een goede keuze. Hou jij het liever iets kleiner, dan is de keuze voor de koperen boom van 111 cm snel gemaakt. Wil jij iets anders dan een kerstboom, dan blijft bij ons de kerstster over. Net als de kerstboom is dit een prachtig kerstsymbool, waarmee jij je tuin versiert.

Hoe verwerk je kerstvormen in je tuin?

Allereerst raden wij voornamelijk aan om de kerstvormen in je voortuin te zetten. Hoewel een kerstvorm ook een prachtige toevoeging aan je achtertuin kan zijn, vinden wij dat het hier vooral gaat om het creëren van een ervaring voor anderen, bijvoorbeeld kinderen die langslopen. Met een prachtige koperen boom maak jij zeker indruk: hiervoor hoef je verder eigenlijk helemaal niet veel toevoegen. De boom valt op zich al enorm op, op een positieve wijze. Wil jij er toch nog een extra kerst feel aangeven, dan is het mogelijk om de koperen stukken te versieren met kerstverlichting. Je draait de verlichting gemakkelijk om de boom of ster heen, waardoor deze verlicht en nóg meer opvalt. Een uitstekende keuze, want lichtjes zorgen echt voor het kerstgevoel waar iedereen van houdt.

Kerstvormen kopen bij Hekwerkonline

Ben jij van plan kerstvormen te kopen, dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres! Bij ons geniet je niet alleen van kerstvormen van de hoogste kwaliteit, maar kies je ook voor een partner met een actieve houding. Dit betekent dat wij er alles aan doen om de vormen zo mooi mogelijk in jouw tuin te verwerken. Je geniet bij ons van een enorm breed assortiment, wat betekent dat wij ook de juiste toevoegingen hebben om jouw tuin om te toveren in een heus kerstpaleis. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel gelijk! We leveren het zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.