Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Bloembakken

Een bloembak die je aan het hek kan ā€œhangenā€, dat is handig. Bekijk snel ons assortiment.

25-30 van 30 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

25-30 van 30 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Bloembakken

Wil je je tuin of balkon opfleuren met mooie bloembakken? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Wij bieden voor elke buitenruimte een passende bloembak aan zodat je een keuze kan maken die bij jou past. Je hangt onze bloembakken eenvoudig aan bijvoorbeeld je dubbelstaafmat hekwerk of balkon.

Bloembakken voor in de tuin

Heb je de beschikking over een tuin en mis je nog een beetje sfeer? Door het kopen van een plantenbak voor buiten kun je het uiterlijk van de tuin veranderen. Mooie bloemen komen namelijk extra goed tot hun recht in een bijpassende bloembak. Combineer grote en kleine bloembakken en vul de lege plekken in de tuin op. Zo krijgt jouw tuin direct een hele nieuwe uitstraling.

Bloembakken voor op je balkon

Naast bloembakken voor in de tuin zijn er ook veel mogelijkheden om jouw balkon een stukje vrolijker te maken! Als je langs appartementen of flats loopt, zie je vaak dat mensen mooie bloembakken aan hun balkon hebben opgehangen. Dit heeft als voordeel dat je geen ruimte kwijt bent op de grond, maar een balkon toch een mooie uitstraling kunt geven.

De meest bekende bloembakken zijn de lange rechthoekige bloembakken waar meerdere bloemen naast elkaar in passen. Maar er is nog veel meer mogelijk! Combineer de hangende balkon bloembak met andere bloembakken en maak van je balkon een plek die niet onderdoet voor een echte tuin! De groene sfeer zorgt ervoor dat je bijna niet meer door hebt dat je op een balkon zit.

Theelichthouders

Naast mooie Gabioka bloembakken vind je bij ons ook handige Gabioka theelichthouders. Ideaal om nog wat extra sfeer toe te voegen aan je buitenleven.

Waar moet je op letten bij het kopen van een bloembak?

Voordat je op zoek gaat naar de beste bloembak, is het handig om te bepalen waar in jouw tuin of op jouw balkon de bloembak moet komen te staan. Meet dus eerst hoeveel ruimte er vrij is op de plek waar je de bloembak wilt neerzetten of neerhangen. Als je de juiste afmetingen hebt, kun je op zoek gaan naar een bloembak voor in jouw tuin. Daarnaast is het ook aan te raden om te kijken naar de vorm van de plantenbak. Wil je liever een rechthoekige, vierkante of een ronde plantenbak? De keuze hiervoor is afhankelijk van twee factoren: de aanwezige ruimte in jouw tuin en natuurlijk wat je zelf mooi vindt.

Bestel voordelig bloembakken bij Hekwerkonline.nl

Heb je interesse in de verschillende bloembakken van Hekwerkonline of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze specialisten van de <ahref="https://www.hekwerkonline.nl/contact">klantenservice. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Bij Hekwerkonline wordt jouw bloembak gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de bloembak een mooi plekje te geven! Zo maak je jouw tuin compleet.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.