Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
100919
Onze prijs 29,95

Opzoek naar een goede schanskorf? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, worden gemaakt van staalmatten. Schanskorven zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Je kunt de steenkorven op verschillende manieren in elkaar zetten. Er zijn steenkorven met spiralen als bevestiging. De meest voorkomende type bevestiging is een C-clip. Bij deze schanskorf wordt een speciale tang meegeleverd zodat jij de schanskorf eenvoudig zelf kunt monteren.

Dit type met C-clips is in verschillende afmetingen verkijgbaar. De maaswijdte is 5 x 5 cm. Doordat wij gebruik maken van deze maaswijdte hoef je niet per se een grote steen te gebruiken. Hekwerkonline biedt ook stenen aan die perfect in de schanskorven passen. Bij de stenen zie je een tabel met daarin een rekenmodel voor het benodigde aantal stenen.

Steenkorven met C-clips

Een steenkorf of ook wel schanskorf genoemd wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld een erfafscheiding, waterval, bloembak etc. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hekwerkonline maakt het zijn klant graag gemakkelijk en heeft de meest gangbare types voor je uitgezocht. Veel voorkomende schanskorven zijn die met een spiraal of C-clips. 

Verschil schanskorven met C-clip & Spiraal

Feitelijk zijn het dezelfde type schanskorven. De afmetingen en de kwaliteit van beide producten zijn hetzelfde. Beide schanskorven worden geproduceerd uit zink-aluminium. Materiaal van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Het zorgt voor een lange levensduur wat wel dubbel zoveel kan zijn als een thermisch verzinkte schanskorf.

Het grote verschil zit in de bevestiging. Je hebt namelijk C-lips en spiralen. De spiralen zijn over het algemeen duidelijker aanwezig dan de C-clips. Het voordeel van een C-clip is dat ze mooi weggewerkt zijn in de steenkorf. Echter is een spiraal net iets makkelijker te monteren. De spiralen draai je namelijk door de mazen van de schanskorf. De C-clips worden met een speciale tang bevestigd die standaard wordt meegeleverd. Het installeren van een schanskorf.

Een schanskorf van Hekwerkonline is makkelijk zelf te plaatsen. Het pakket wordt geleverd als een doe-het-zelf-pakket. Wij leveren de schanskorf als een pakketje. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd zoals:

 • Staalmatten
 • Haken
 • C-clips
 • Speciale tang

Je zet de schanskorf in elkaar met de C-clips (alleen de bovenkant nog niet). Vervolgens plaats je de haken op de juiste plek. Nadat de schanskorf dus zonder bovenkant op de juist plek staat kun je de korf vullen met de stenen. Zodra de stenen in de korf zitten kun de deksel monteren, je kunt de korven op de gewenste hoogte stapelen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
U plaatst een review over:Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?