Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
schanskorven met c-clips
Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
100919
Onze prijs 29,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Steenkorven met C-clips

Een steenkorf of ook wel schanskorf genoemd wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld een erfafscheiding, waterval, bloembak etc. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hekwerkonline maakt het zijn klant graag gemakkelijk en heeft de meest gangbare types voor je uitgezocht. Veel voorkomende schanskorven zijn die met een spiraal of C-clips. 

Verschil schanskorven met C-clip & Spiraal

Feitelijk zijn het dezelfde type schanskorven. De afmetingen en de kwaliteit van beide producten zijn hetzelfde. Beide schanskorven worden geproduceerd uit zink-aluminium. Materiaal van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Het zorgt voor een lange levensduur wat wel dubbel zoveel kan zijn als een thermisch verzinkte schanskorf.

Het grote verschil zit in de bevestiging. Je hebt namelijk C-lips en spiralen. De spiralen zijn over het algemeen duidelijker aanwezig dan de C-clips. Het voordeel van een C-clip is dat ze mooi weggewerkt zijn in de steenkorf. Echter is een spiraal net iets makkelijker te monteren. De spiralen draai je namelijk door de mazen van de schanskorf. De C-clips worden met een speciale tang bevestigd die standaard wordt meegeleverd. Het installeren van een schanskorf.

Een schanskorf van Hekwerkonline is makkelijk zelf te plaatsen. Het pakket wordt geleverd als een doe-het-zelf-pakket. Wij leveren de schanskorf als een pakketje. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd zoals:

  • Staalmatten
  • Haken
  • C-clips
  • Speciale tang

Je zet de schanskorf in elkaar met de C-clips (alleen de bovenkant nog niet). Vervolgens plaats je de haken op de juiste plek. Nadat de schanskorf dus zonder bovenkant op de juist plek staat kun je de korf vullen met de stenen. Zodra de stenen in de korf zitten kun de deksel monteren, je kunt de korven op de gewenste hoogte stapelen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Producteigenschappen

Staal heeft, alvorens dit verzinkt is, de eigenschap dat het gaat roesten. Om deze reden hebben de producten van staal die buiten gebruikt worden behandelingen ondergaan om dit te voorkomen. Zo ook onze hekwerkpanelen, palen en poorten zoals het dubbelstaafmat hekwerk. De producten van staal zijn verzinkt om te voorkomen dat roest optreedt. Daarna zijn deze producten voorzien van een coatlaag: deze biedt extra bescherming en maakt het product zogezegd nog fraaier. Hiermee kan je het product afstemmen qua kleur op de situatie en jouw persoonlijke wensen. Gecoat staal heeft een lange levensduur en is daarmee een duurzame keuze. Gecoate producten hebben daarnaast de eigenschap dat deze in veel omgevingen kunnen worden toegepast: van landelijk tot modern.

Krassen op de coating

Het kan voorkomen dat er bij het monteren of tijdens het transporteren, krassen ontstaan op de gecoate delen. Doordat de gecoate producten een zinklaag hebben, welke gaat legeren zodra er een kras of beschadiging aan het oppervlak komt, gaat het product niet roesten bij een beschadiging op de coatlaag. De kras kan je eenvoudig weg werken met een professionele spuitbus. Deze zijn beschikbaar in de kleuren van het hekwerk.

Kleurverschillen

Ondanks dat gecoat staal is voorzien van een Uv-filter, kunnen er kleurverschillen optreden – sowieso na verloop van tijd wanneer het product buiten staat. Gecoate producten die verpakt zitten en een plastic folie zoals de looppoorten dienen binnen neergelegd te worden. Door een combinatie zonlicht en vocht wat ontstaat achter de folie krijgt de coatlaag vlekken.

Lakschade

Tijdens het transport of tijdens het verzamelen van de producten in ons magazijn kan het zijn dat er lichte lakschade ontstaat. Dit is bij te werken met een spuitbus.

Producteigenschappen gecoat staal

Bovenstaande producteneigenschappen zijn kenmerkend voor gecoat staal en geven het de unieke uitstraling waar het bekend om staat. De producteigenschappen kunnen ten onrechte gezien worden als verminderde kwaliteit. Dit is echter niet het geval en bij Hekwerkonline vinden wij het belangrijk om onze klanten hierover van te voren informeren zodat je niet verrast wordt. Indien de bestelde producten één of meerdere van de eerder genoemde producteigenschappen vertonen, beschouwen wij dit als een eigenschap van het product en niet als grond voor reclamatie.