Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
schanskorven met c-clips
Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
100919
Onze prijs 29,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Steenkorven met C-clips

Een steenkorf of ook wel schanskorf genoemd wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld een erfafscheiding, waterval, bloembak etc. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hekwerkonline maakt het zijn klant graag gemakkelijk en heeft de meest gangbare types voor je uitgezocht. Veel voorkomende schanskorven zijn die met een spiraal of C-clips. 

Verschil schanskorven met C-clip & Spiraal

Feitelijk zijn het dezelfde type schanskorven. De afmetingen en de kwaliteit van beide producten zijn hetzelfde. Beide schanskorven worden geproduceerd uit zink-aluminium. Materiaal van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Het zorgt voor een lange levensduur wat wel dubbel zoveel kan zijn als een thermisch verzinkte schanskorf.

Het grote verschil zit in de bevestiging. Je hebt namelijk C-lips en spiralen. De spiralen zijn over het algemeen duidelijker aanwezig dan de C-clips. Het voordeel van een C-clip is dat ze mooi weggewerkt zijn in de steenkorf. Echter is een spiraal net iets makkelijker te monteren. De spiralen draai je namelijk door de mazen van de schanskorf. De C-clips worden met een speciale tang bevestigd die standaard wordt meegeleverd. Het installeren van een schanskorf.

Een schanskorf van Hekwerkonline is makkelijk zelf te plaatsen. Het pakket wordt geleverd als een doe-het-zelf-pakket. Wij leveren de schanskorf als een pakketje. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd zoals:

  • Staalmatten
  • Haken
  • C-clips
  • Speciale tang

Je zet de schanskorf in elkaar met de C-clips (alleen de bovenkant nog niet). Vervolgens plaats je de haken op de juiste plek. Nadat de schanskorf dus zonder bovenkant op de juist plek staat kun je de korf vullen met de stenen. Zodra de stenen in de korf zitten kun de deksel monteren, je kunt de korven op de gewenste hoogte stapelen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

 

Specificaties

Meer informatie
Materiaal Aluminium
Schrijf een beoordeling over Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
U plaatst een review over:Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.