Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm

Vanaf 29,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
100919

Opzoek naar een goede schanskorf? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, worden gemaakt van staalmatten. Schanskorven zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Je kunt de steenkorven op verschillende manieren in elkaar zetten. Er zijn steenkorven met spiralen als bevestiging. De meest voorkomende type bevestiging is een C-clip. Bij deze schanskorf wordt een speciale tang meegeleverd zodat jij de schanskorf eenvoudig zelf kunt monteren.

Dit type met C-clips is in verschillende afmetingen verkijgbaar. De maaswijdte is 5 x 5 cm. Doordat wij gebruik maken van deze maaswijdte hoef je niet per se een grote steen te gebruiken. Hekwerkonline biedt ook stenen aan die perfect in de schanskorven passen. Bij de stenen zie je een tabel met daarin een rekenmodel voor het benodigde aantal stenen.

Steenkorven met C-clips

Een steenkorf of ook wel schanskorf genoemd wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk aan bijvoorbeeld een erfafscheiding, waterval, bloembak etc. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Hekwerkonline maakt het zijn klant graag gemakkelijk en heeft de meest gangbare types voor je uitgezocht. Veel voorkomende schanskorven zijn die met een spiraal of C-clips. 

Verschil schanskorven met C-clip & Spiraal

Feitelijk zijn het dezelfde type schanskorven. De afmetingen en de kwaliteit van beide producten zijn hetzelfde. Beide schanskorven worden geproduceerd uit zink-aluminium. Materiaal van de beste kwaliteit die je kunt krijgen. Het zorgt voor een lange levensduur wat wel dubbel zoveel kan zijn als een thermisch verzinkte schanskorf.

Het grote verschil zit in de bevestiging. Je hebt namelijk C-lips en spiralen. De spiralen zijn over het algemeen duidelijker aanwezig dan de C-clips. Het voordeel van een C-clip is dat ze mooi weggewerkt zijn in de steenkorf. Echter is een spiraal net iets makkelijker te monteren. De spiralen draai je namelijk door de mazen van de schanskorf. De C-clips worden met een speciale tang bevestigd die standaard wordt meegeleverd. Het installeren van een schanskorf.

Een schanskorf van Hekwerkonline is makkelijk zelf te plaatsen. Het pakket wordt geleverd als een doe-het-zelf-pakket. Wij leveren de schanskorf als een pakketje. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd zoals:

  • Staalmatten
  • Haken
  • C-clips
  • Speciale tang

Je zet de schanskorf in elkaar met de C-clips (alleen de bovenkant nog niet). Vervolgens plaats je de haken op de juiste plek. Nadat de schanskorf dus zonder bovenkant op de juist plek staat kun je de korf vullen met de stenen. Zodra de stenen in de korf zitten kun de deksel monteren, je kunt de korven op de gewenste hoogte stapelen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
U plaatst een review over:Schanskorven met C-clips | maaswijdte 5 x 5 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?