Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
schanskorven met spiraal
Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
100919-1
Onze prijs 29,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schanskorf met spiraal bevestiging

Wist je dat schanskorven ook wel steenkorven worden genoemd? Schanskorven kun je op vele manieren gebruiken. Je kunt ze namelijk als erfafscheiding gebruiken, plantenbak of als bijvoorbeeld een bankje. Doordat de schanskorven of steenkorven stapelbaar zijn, kun je verschillende vormen maken. Je kunt heel creatief aan de slag in jouw tuin!

Hekwerkonline wil het zijn klant graag gemakkelijk maken. Daarom leveren wij alle schanskorven compleet incl. bevestigingsmateriaal. De steenkorven worden los geleverd en kun je op de gewenste plek in elkaar zetten. Wij bieden twee verschillende type schanskorven aan. Het verschil zit in de bevestiging. Deze schanskorf wordt geleverd met een spiraal die je in de hoeken kunt draaien. Super makkelijk! Wij leveren ook schanskorven met C-clips. Deze C-clips moet je met een speciale tang bevestigen. Wordt overigens standaard meegeleverd.

Installatie van een schanskorf met spiraal

Onze steenkorven met spiraal zijn erg makkelijk zelf te plaatsen. De steenkorven worden als "bouwpakket" geleverd en je krijgt staalmatten, haken en de bijbehorende spiralen geleverd. Je kunt de schanskorf eenvoudig in elkaar zetten en je draait de spiralen in de hoeken van de staalmatten en plaatst de haken op de juiste plek. Dit zodat de korf niet kan uitdijen. De deksel plaats je pas op het moment dat de korven zijn gevuld met stenen. Tip! Zet eerst de schanskorven op de gewenste plek en vul ze daarna pas met stenen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Producteigenschappen

Staal heeft, alvorens dit verzinkt is, de eigenschap dat het gaat roesten. Om deze reden hebben de producten van staal die buiten gebruikt worden behandelingen ondergaan om dit te voorkomen. Zo ook onze hekwerkpanelen, palen en poorten zoals het dubbelstaafmat hekwerk. De producten van staal zijn verzinkt om te voorkomen dat roest optreedt. Daarna zijn deze producten voorzien van een coatlaag: deze biedt extra bescherming en maakt het product zogezegd nog fraaier. Hiermee kan je het product afstemmen qua kleur op de situatie en jouw persoonlijke wensen. Gecoat staal heeft een lange levensduur en is daarmee een duurzame keuze. Gecoate producten hebben daarnaast de eigenschap dat deze in veel omgevingen kunnen worden toegepast: van landelijk tot modern.

Krassen op de coating

Het kan voorkomen dat er bij het monteren of tijdens het transporteren, krassen ontstaan op de gecoate delen. Doordat de gecoate producten een zinklaag hebben, welke gaat legeren zodra er een kras of beschadiging aan het oppervlak komt, gaat het product niet roesten bij een beschadiging op de coatlaag. De kras kan je eenvoudig weg werken met een professionele spuitbus. Deze zijn beschikbaar in de kleuren van het hekwerk.

Kleurverschillen

Ondanks dat gecoat staal is voorzien van een Uv-filter, kunnen er kleurverschillen optreden – sowieso na verloop van tijd wanneer het product buiten staat. Gecoate producten die verpakt zitten en een plastic folie zoals de looppoorten dienen binnen neergelegd te worden. Door een combinatie zonlicht en vocht wat ontstaat achter de folie krijgt de coatlaag vlekken.

Lakschade

Tijdens het transport of tijdens het verzamelen van de producten in ons magazijn kan het zijn dat er lichte lakschade ontstaat. Dit is bij te werken met een spuitbus.

Producteigenschappen gecoat staal

Bovenstaande producteneigenschappen zijn kenmerkend voor gecoat staal en geven het de unieke uitstraling waar het bekend om staat. De producteigenschappen kunnen ten onrechte gezien worden als verminderde kwaliteit. Dit is echter niet het geval en bij Hekwerkonline vinden wij het belangrijk om onze klanten hierover van te voren informeren zodat je niet verrast wordt. Indien de bestelde producten één of meerdere van de eerder genoemde producteigenschappen vertonen, beschouwen wij dit als een eigenschap van het product en niet als grond voor reclamatie.