Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
schanskorven met spiraal
Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
100919-1
Onze prijs 29,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Schanskorf met spiraal bevestiging

Wist je dat schanskorven ook wel steenkorven worden genoemd? Schanskorven kun je op vele manieren gebruiken. Je kunt ze namelijk als erfafscheiding gebruiken, plantenbak of als bijvoorbeeld een bankje. Doordat de schanskorven of steenkorven stapelbaar zijn, kun je verschillende vormen maken. Je kunt heel creatief aan de slag in jouw tuin!

Hekwerkonline wil het zijn klant graag gemakkelijk maken. Daarom leveren wij alle schanskorven compleet incl. bevestigingsmateriaal. De steenkorven worden los geleverd en kun je op de gewenste plek in elkaar zetten. Wij bieden twee verschillende type schanskorven aan. Het verschil zit in de bevestiging. Deze schanskorf wordt geleverd met een spiraal die je in de hoeken kunt draaien. Super makkelijk! Wij leveren ook schanskorven met C-clips. Deze C-clips moet je met een speciale tang bevestigen. Wordt overigens standaard meegeleverd.

Installatie van een schanskorf met spiraal

Onze steenkorven met spiraal zijn erg makkelijk zelf te plaatsen. De steenkorven worden als "bouwpakket" geleverd en je krijgt staalmatten, haken en de bijbehorende spiralen geleverd. Je kunt de schanskorf eenvoudig in elkaar zetten en je draait de spiralen in de hoeken van de staalmatten en plaatst de haken op de juiste plek. Dit zodat de korf niet kan uitdijen. De deksel plaats je pas op het moment dat de korven zijn gevuld met stenen. Tip! Zet eerst de schanskorven op de gewenste plek en vul ze daarna pas met stenen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

Specificaties

Meer informatie
Materiaal Aluminium
Schrijf een beoordeling over Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
U plaatst een review over:Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.