Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
100919-1
Onze prijs 29,95

Altijd al een schanskorf willen hebben? Hekwerkonline heeft de perfecte oplossing voor jou. Schanskorven worden ook wel steenkorven genoemd. Een schanskorf wordt gemaakt van staalmatten. Deze staalmatten zijn gelast zodat je een sterk geheel krijgt. De steenkorf wordt geleverd als zes losse staalmatten. Deze staalmatten kun je vervolgens aan elkaar bevestigen met een spiraal. De spiralen draai je in de hoeken van de schanskorf. Er zijn ook steenkorven beschikbaar met C-clip.

Dit type schanskorf met spiraal is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De maaswijdte is standaard 5 x 5 cm. Door deze maaswijdte kun je gebruik maken van kleine of grote stenen wat naar wens te bepalen is. Hekwerkonline biedt ook stenen aan die perfect in de schanskorven passen. Bij de stenen zie je een tabel met daarin een rekenmodel voor het benodigde aantal stenen.

Schanskorf met spiraal bevestiging

Wist je dat schanskorven ook wel steenkorven worden genoemd? Schanskorven kun je op vele manieren gebruiken. Je kunt ze namelijk als erfafscheiding gebruiken, plantenbak of als bijvoorbeeld een bankje. Doordat de schanskorven of steenkorven stapelbaar zijn, kun je verschillende vormen maken. Je kunt heel creatief aan de slag in jouw tuin!

Hekwerkonline wil het zijn klant graag gemakkelijk maken. Daarom leveren wij alle schanskorven compleet incl. bevestigingsmateriaal. De steenkorven worden los geleverd en kun je op de gewenste plek in elkaar zetten. Wij bieden twee verschillende type schanskorven aan. Het verschil zit in de bevestiging. Deze schanskorf wordt geleverd met een spiraal die je in de hoeken kunt draaien. Super makkelijk! Wij leveren ook schanskorven met C-clips. Deze C-clips moet je met een speciale tang bevestigen. Wordt overigens standaard meegeleverd.

Installatie van een schanskorf met spiraal

Onze steenkorven met spiraal zijn erg makkelijk zelf te plaatsen. De steenkorven worden als "bouwpakket" geleverd en je krijgt staalmatten, haken en de bijbehorende spiralen geleverd. Je kunt de schanskorf eenvoudig in elkaar zetten en je draait de spiralen in de hoeken van de staalmatten en plaatst de haken op de juiste plek. Dit zodat de korf niet kan uitdijen. De deksel plaats je pas op het moment dat de korven zijn gevuld met stenen. Tip! Zet eerst de schanskorven op de gewenste plek en vul ze daarna pas met stenen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
U plaatst een review over:Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?