Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm

Vanaf 29,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
100919-1

Altijd al een schanskorf willen hebben? Hekwerkonline heeft de perfecte oplossing voor jou. Schanskorven worden ook wel steenkorven genoemd. Een schanskorf wordt gemaakt van staalmatten. Deze staalmatten zijn gelast zodat je een sterk geheel krijgt. De steenkorf wordt geleverd als zes losse staalmatten. Deze staalmatten kun je vervolgens aan elkaar bevestigen met een spiraal. De spiralen draai je in de hoeken van de schanskorf. Er zijn ook steenkorven beschikbaar met C-clip.

Dit type schanskorf met spiraal is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De maaswijdte is standaard 5 x 5 cm. Door deze maaswijdte kun je gebruik maken van kleine of grote stenen wat naar wens te bepalen is. Hekwerkonline biedt ook stenen aan die perfect in de schanskorven passen. Bij de stenen zie je een tabel met daarin een rekenmodel voor het benodigde aantal stenen.

Schanskorf met spiraal bevestiging

Wist je dat schanskorven ook wel steenkorven worden genoemd? Schanskorven kun je op vele manieren gebruiken. Je kunt ze namelijk als erfafscheiding gebruiken, plantenbak of als bijvoorbeeld een bankje. Doordat de schanskorven of steenkorven stapelbaar zijn, kun je verschillende vormen maken. Je kunt heel creatief aan de slag in jouw tuin!

Hekwerkonline wil het zijn klant graag gemakkelijk maken. Daarom leveren wij alle schanskorven compleet incl. bevestigingsmateriaal. De steenkorven worden los geleverd en kun je op de gewenste plek in elkaar zetten. Wij bieden twee verschillende type schanskorven aan. Het verschil zit in de bevestiging. Deze schanskorf wordt geleverd met een spiraal die je in de hoeken kunt draaien. Super makkelijk! Wij leveren ook schanskorven met C-clips. Deze C-clips moet je met een speciale tang bevestigen. Wordt overigens standaard meegeleverd.

Installatie van een schanskorf met spiraal

Onze steenkorven met spiraal zijn erg makkelijk zelf te plaatsen. De steenkorven worden als "bouwpakket" geleverd en je krijgt staalmatten, haken en de bijbehorende spiralen geleverd. Je kunt de schanskorf eenvoudig in elkaar zetten en je draait de spiralen in de hoeken van de staalmatten en plaatst de haken op de juiste plek. Dit zodat de korf niet kan uitdijen. De deksel plaats je pas op het moment dat de korven zijn gevuld met stenen. Tip! Zet eerst de schanskorven op de gewenste plek en vul ze daarna pas met stenen.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
U plaatst een review over:Schanskorven met spiraal | maaswijdte 5 x 5 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?