Ronde voetplaten | 30 cm lang

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
Waardering:
93%
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
11101913
Onze prijs 29,95

Deze ronde voetplaten kunnen voor verschillende palen gebruikte worden zoals; Ø 6 cm & 60 x 60 cm palen. Deze palen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Om je paal vast te maken aan deze voetplaat, adviseren wij om twee zelfborende parkers mee te bestellen. Deze parker kun je aan de bovenkant en onderkant bevestigen. De voetplaten zijn verkrijgbaar in thermisch verzinkt & thermisch verzinkt + coating.

Voetplaten voor ronde palen

Voor een hekwerk met ronde palen zijn deze speciale voetplaten voor ronde palen perfect! Deze ronde voetplaten kunnen voor verschillende palen gebruikte worden zoals; Ø 6 cm & 60 x 60 cm palen. De palen zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als onze hekwerken en zijn eenvoudig te monteren met zelfborende parkers die je ook bij ons kunt bestellen.

Paal bevestigen aan voetplaat

Om je paal vast te maken aan deze voetplaat, adviseren wij om twee zelfborende parkers mee te bestellen. Deze parker kun je aan de bovenkant en onderkant bevestigen. Let hierbij goed op of de palen daadwerkelijk rond zijn en wat de omtrek van de paal is.

De beschikbare kleuren

De voetplaten zijn beschikbaar in exact dezelfde kleuren als onze hekwerken. Je kunt dus voor een mooi geheel gaan met bijvoorbeeld groene palen in groene voetplaten voor ronde palen. Ook de kleuren antraciet, zwart en thermisch verzinkt zijn uiteraard beschikbaar evenals twee verschillende kleuren groen.

Vragen over onze voetplaten

Met vragen kun je bij onze klantenservice terecht. Zij kunnen je helpen bij de keuze voor de juiste voetplaten en kunnen ook tips geven voor de bevestiging.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
9.3
Waardering:
93% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Ronde voetplaten | 30 cm lang
U plaatst een review over:Ronde voetplaten | 30 cm lang
Uw waardering
Hulp Nodig?