Paal voor dubbelstaafmat steenkorf

Onze prijs 27,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
1010199
Onze prijs 27,95

LET OP: de palen voor de steenkorven zijn NIET gecoat, en ALLEEN verkrijgbaar in de kleur verzinkt. Ook als er gecoate, gekleurde dubbelstaafsmatten worden uitgekozen, zijn de palen in de kleur verzinkt.

Deze palen worden in combinatie gebruikt met onze dubbelstaafmatten voor steenkorf, de palen zijn 19 cm breed. Deze palen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze makkelijk te plaatsen zijn, de palen zijn voorzien van inkepingen waar de dubbelstaafmat in komt te hangen. De palen zijn 60 cm verlengd, hierdoor staat de schanskorf in zijn geheel erg stevig in de grond. Optioneel zou je de palen nog extra stevig in de grond kunnen plaatsen met snelbeton of betonmortel.

Paal voor steenkorf

Deze palen voor de steenkorf zijn 19 cm breed en zijn gemaakt van staal. Deze palen zijn standaard verlengd met 60 cm.

Wij willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Zo kun je je eigen stalen schanskorf vrij eenvoudig zelf installeren. Om de schanskorf te installeren zijn er palen nodig. De dubbelstaafmatten kunnen vervolgens in de paal gehangen worden. De palen moeten 60 cm in de grond geplaatst worden en kunnen in de grond verstevigd worden met kongcrete, betonmortel of snelbeton.

Om er voor te zorgen dat de korven niet gaan uitdijen door de zwaarte van de stenen, gebruik je een afstandhouder. Die houdt weerszijden van de steenkorf stevig bij elkaar.

 • Voor 100 cm zijn 30 afstandhouders nodig
 • Voor 120 cm zijn 35 afstandhouders nodig
 • Voor 140 cm zijn 40 afstandhouders nodig
 • Voor 180 cm zijn 45 afstandhouders nodig.

Om de dubbelstaafmatten te monteren moet je gebruik maken van palen voor steenkorf en afstandhouders.

Het plaatsen van de palen

De hekwerk palen zijn standaard met 60 cm verlengd. Deze verlenging zorgt ervoor dat de palen diep en stevig in de grond bevestigd kunnen worden. Het is ook mogelijk om de palen in de grond te plaatsen door eerst een gat te graven met behulp van een grondboor of spade. Wanneer je gebruik maakt van een grondboor of spade is het belangrijk dat de palen vastgezet worden in de grond met behulp van kongcrete, snelbeton of betonmortel. Deze verstevigingsproducten zorgen ervoor dat de paal heel stevig in de grond staat en na verloop van tijd niet zal verzakken in de grond. Hierdoor zal de steenkorf zijn stevigheid behouden.

Meer informatie

Wil je graag advies over welk hekwerk het best past bij jouw tuin en wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Paal voor dubbelstaafmat steenkorf
U plaatst een review over:Paal voor dubbelstaafmat steenkorf
Uw waardering
Hulp Nodig?