Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Overkapping 5x3

Een overkapping van 5x3 meter biedt genoeg ruimte om je tuinmeubels onder te plaatsen, zodat je kunt genieten van het buitenleven zonder dat je last heeft van regen of zonneschijn. 

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Overkapping 5x3

Bent je op zoek naar een stijlvolle en functionele overkapping voor in je tuin of boven het terras? Dan is een overkapping van 5x3 meter misschien een slimme keuze! Een overkapping van 5x3 meter biedt genoeg ruimte om je tuinmeubels onder te plaatsen, zodat je kunt genieten van het buitenleven zonder dat je last heeft van regen of zonneschijn. Bovendien zorgt een overkapping van 5x3 meter voor een mooie en aantrekkelijke aanvulling op je tuin of terras, waardoor je woning er nog sfeervoller uitziet.

De voordelen van een overkapping 5x3

Bij Hekwerkonline.nl hebben we een ruim aanbod aan overkappingen van 5x3 meter, zodat je altijd een product kunt vinden dat aan je wensen voldoet. Onze overkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Bovendien zijn onze overkappingen eenvoudig te installeren waardoor je snel kunt genieten van de nieuwe aanwinst in de tuin.

Een overkapping in de tuin van 5x3 meter

In ons assortiment hebben we overkappingen van 5x3 meter in verschillende stijlen, zodat je altijd een product kunt vinden dat bij je tuin of terras past. Zo hebben we bijvoorbeeld overkappingen van 5x3 meter in landelijke stijl, maar ook overkappingen van 5x3 meter in moderne stijl. Daarnaast bieden we overkappingen van 5x3 meter in verschillende kleuren, zodat je altijd een product kunt vinden dat aansluit bij de uitstraling van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een houten overkapping 5x3 voor een rustieke uitstraling.

Ben je op zoek naar een overkapping van 5x3 meter met een afdak en gesloten element, zodat je ook tijdens regenachtig weer kunt genieten van je tuin of terras en spullen makkelijk droog kunt houden? Geen probleem! Bij Hekwerkonline.nl hebben we ook overkappingen van 5x3 meter met een afdak en kleine schuur. Of zoek je een oplossing in de vorm van een carport aan huis? Ook dan kan een overkapping 5x3 uitkomst bieden. Ontdek alle mogelijkheden van onze overkappingen van 5x3 meter.

Overkapping 5x3 montage

De montage van een overkapping van 5x3 meter is eenvoudig en kan zelf worden uitgevoerd. Bij Hekwerkonline.nl leveren we bij elke overkapping van 5x3 meter een duidelijke montagehandleiding, zodat je stap voor stap kunt zien hoe je de overkapping kunt installeren. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen heeft over de montage van je overkapping.

Als je de montagehandleiding opvolgt, kun je er zeker van zijn dat de overkapping van 5x3 meter stevig en veilig is geïnstalleerd. Zo kun je jarenlang genieten van je nieuwe aanwinst zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de stabiliteit ervan. En kom je er toch niet helemaal uit of wil je direct gebruikmaken van onze montageservice? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Overkapping 5x3 kopen bij Hekwerkonline.nl

Met een overkapping 5x3 weet je zeker dat je optimaal gebruikmaakt van je buitenruimte. Gezellig ‘s avonds borrelen, tuingereedschap opslaan en nog veel meer! Met een overkapping in de tuin van dit formaat kun je alle kanten op.

Wil je graag meer weten over onze overkappingen van 5x3 meter? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.