Enkele tuinpoort Multi 100cm

Onze prijs 479,00
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
Multi-100cm
Onze prijs 479,00

Onze enkele tuinpoorten worden geleverd met alle onderdelen die nodig zijn bij deze poort. Wil je deze bevestigen aan een hekwerk? Dan dien je apart poortaansluitingen erbij aan te schaffen. De vleugel van de poort is 1 meter breed, de poortpalen zijn ieder 6 cm breed en moeten bij de afmeting opgeteld worden. In de handleiding worden de overige afmetingen weergegeven. 

Enkele tuinpoort premium 100 cm

Een enkele poort past perfect bij een enkelstaafs of dubbelstaafs hekwerk. Het zorgt voor een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De enkelstaafsvulling van deze tuinpoort bestaat uit horizontale en verticale draden van 5 mm dik en zijn aan elkaar gelast. De palen van een enkele tuinpoort zijn 6 x 6 cm en de dikte van het staal is 2 mm. Deze moderne en elegante constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is. De stevigheid van de premium poorten zorgt er daarnaast voor dat ze een hoge mate van veiligheid hebben.

Net als de dubbele poorten van Hekwerkonline is ook de enkele poort voorzien van een poedercoating. De verzinking en poedercoating zorgen er samen voor dat de poort heel goed beschermd is tegen weersinvloeden. Hierdoor is de kans op roestvorming zeer klein en zijn de poorten zeer duurzaam.

De enkele poorten van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • 2 poortpalen
 • Een vleugel met enkelstaafs vulling
 • Een slotkast
 • Een slotvanger
 • Afdekdoppen 

Optioneel:

Afmetingen enkele tuinpoorten

De enkele tuinpoorten premium zijn te verkrijgen in twee verschillende breedtes: 100 cm en 120 cm breed. Bij onze premium tuinpoorten zijn de bovengenoemde maten van de vleugel breedte (het draaiende gedeelte). Bekijk de exacte afmeting in onze handleiding.

Verschil ECO en Premium poorten

Beide poorten zijn geschikt voor een enkelstaaf- en een dubbelstaaf hekwerk.  Echter zitten er wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • De premium poort heeft palen van 6x6 cm, het materiaal is 2 mm dik. Bij de Eco poort zijn de palen 6x4 cm en is het materiaal 1.5 mm dik.
 • De palen van de Eco poort gaan 60 cm de grond in, de palen van de Premium poort gaan 80 cm de grond in.
 • De Premium poort van 100 cm breed heeft een vleugel van daadwerkelijk 100 cm breed. De totale breedte inclusief de palen is dus groter, ongeveer 120 cm.
 • De Eco poort van 100 cm breed heeft een vleugel van 87 cm breed. De totale breedte van de poort is ongeveer 106 cm.
 • De scharnieren van de Premium poort zijn robuuster dan die van de Eco poort en steken niet uit aan de buitenzijde van de paal.
 • Het slot van de Premium poort zit verwerkt in het frame van de vleugel. Het slot van de Eco poort zit tussen het frame van de vleugel en de paal van de poort.

Mogelijkheden

De enkele poorten van Hekwerkonline zijn zowel met dubbelstaafs hekwerk als enkelstaafs hekwerk goed te combineren en vormen samen een moderne tuinafscheiding. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Poorten dienen altijd in de grond geplaatst te worden. Wil je de poort op voetplaten zetten? Dan adviseren wij je om een stevige voetplaat bij een contstructiebedrijf te halen. Dan weet je zeker dat de poort stevig genoeg staat. 

Jouw enkele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort Multi 100cm
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort Multi 100cm
Uw waardering
Hulp Nodig?