Onderplaat voor hout betonschutting

Vanaf 19,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101927

Betonnen onderplaten worden gebruikt bij onze schuttingen i.c.m. de betonnen palen. Het zorgt voor meer stabiliteit maar het geeft jouw schutting ook een langere levensduur. De tuinschermen komen door de betonnen onderplaat niet in aanmerking met de grond, hierdoor zal het hout niet gaan rotten wat dus een positief effect heeft op de levensduur van jouw schutting. De onderplaat is 184 cm lang, deze lengte is precies goed om tussen twee betonnen palen te plaatsen. 

Onderplaat van beton

Wil je je schutting mooi afwerken en wil je ervoor zorgen dat je schutting een langere levensduur heeft? Dan is de betonplaat van Hekwerkonline de ideale oplossing. Deze betonplaat wordt aan de onderkant van de schutting geplaatst, waardoor het hout niet in contact komt met de aarde. Deze betonplaat is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: antraciet en grijs.

Antraciet & grijs betonplaat

De onderplaat beton licht grijs glad of antraciet is 25 cm hoog en 3.5 cm dik. Deze onderplaat is licht grijs of antraciet gekleurd en glad aan beide zijden. De 35 mm robuuste onderplaat is gemaakt van beton en is extra sterk. Door de onderplaat verhoogd u de levensduur van de schutting doordat de schutting vanuit de grond niet nat wordt.

Deze 184 cm onderplaat van beton voor betonpalen schuttingen valt aan beide kanten 2 cm in uw betonpalen met sleuf aan de onderzijde. Zo blijft er 180 cm tussenruimte over voor uw tuinschermen van 180x180cm.

Er kan kalkuitslag ontstaan. Dit is een natuurlijke reactie tussen water en cement. Deze reactie geeft een witte uitslag op de betonproducten. Op de constructieve waarden heeft dit echter geen enkele invloed. Door de betonproducten te coaten kun je dit grotendeels voorkomen.

Beton onderplaat van Hekwerkonline

Wil je graag meer weten over betonnen onderplaten? Onze adviseurs helpen je graag met al je vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Onderplaat voor hout betonschutting
U plaatst een review over:Onderplaat voor hout betonschutting
Uw waardering
Hulp Nodig?