Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Vlechtband Rotan - 26 meter

Onze prijs 89,95
(incl. btw)
Waardering:
87%
Vlechtband Rotan - 26 meter
Vlechtband Rotan - 26 meter
Waardering:
87%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
02122022
Onze prijs 89,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Vlechtband rotan

Met name in nieuwbouwwijken staan vaak open schuttingen en hekwerken waardoor voorbijgangers makkelijk in de tuin kunnen kijken. Je kunt hekwerk gemakkelijk en snel dicht maken met rotan vlechtband. Vlechtband rotan, ook wel rattan genoemd, is een snelle en stijlvolle manier om meer privacy in je tuin te creëren. Dit materiaal kun je gemakkelijk door het hekwerk weven en biedt een snelle én stijlvolle oplossing voor privacy en beschutting. Bestel gemakkelijk en snel vlechtband rotan en zorg in een handomdraai voor meer privacy.

Een duurzame keuze voor je tuin

Vlechtband dat is gemaakt van hoogwaardig rotan is de meest duurzame keuze. Rotan vlechtband gaat namelijk lang mee en is goed bestand tegen alle weersomstandigheden: kou, sneeuw, regen en zonneschijn. Ook is dit materiaal heel gemakkelijk schoon te maken dankzij het gladde oppervlak. Kies je voor vlechtband rotan voor je tuinafscheiding of ander tuinproject, dan ben je verzekerd van een elegante oplossing voor meer privacy waar je jarenlang plezier van kunt hebben.

Meer privacy in een handomdraai

Vlechtband rotan is te gebruiken om het hekwerk van een tuinafscheiding dicht te maken zodat er meer privacy in de tuin ontstaat. Een groot voordeel van vlechtband rotan is dat het in een handomdraai is aangebracht. Wil je binnen een paar uurtjes tijd zorgen voor een tuin met veel privacy? Dan is vlechtband rotan de beste keuze. Dit multifunctionele materiaal is gemakkelijk aan te brengen en bovendien ook weer makkelijk te verwijderen. Vlechtband rotan breng je gemakkelijk aan op bijvoorbeeld een hekwerk: knip het vlechtband op maat en weef de stroken door het hekwerk heen. Op deze manier creëer je binnen korte tijd meer privacy in jouw tuin.

Vlechtband rotan bij Hekwerkonline

De rotan tuinafscheiding is volledig op jouw persoonlijke smaak af te stemmen want bij Hekwerkonline hebben wij deze in verschillende kleuren beschikbaar. Kies je voor een natuurlijke uitstraling met een groene kleur of ga je voor tijdloos en strak met antraciet of grijs? De vlechtband wordt geleverd op een handige rol en is heel gemakkelijk aan te brengen of je kunt ons hiervoor inschakelen. Wanneer je vlechtband rotan bestelt bij Hekwerkonline, krijg je de optie voor montage in heel Nederland. Je regelt ook snel en gemakkelijk dat jouw tuinafscheiding helemaal af is en je met privacy in de tuin kan zitten. Als je nog vragen hebt over rotan vlechtwerk of onze service, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Schrijf een beoordeling over Vlechtband Rotan - 26 meter
U plaatst een review over:Vlechtband Rotan - 26 meter
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.