Vlechtband Premium

Onze prijs 43,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
Vlechtband Premium
Onze prijs 43,95

Vlechten met vlechtband is een goede manier om meer privacy in je tuin te creëeren. 

Vlechtband premium

Dankzij de vlechtband premium is het mogelijk om bij een schutting met minder privacy, meer privacy te creëren. De vlechtband vlecht je eenvoudig tussen de openingen van de schutting door. Doordat jij zelf beslist hoe jij deze banden vlecht, kan jij zelf bepalen hoeveel je afdekt en hoeveel ruimte je laat. Het maakt niet uit of je de banden wilt gebruiken bij een rechte schutting of bij een schutting met veel hoeken. Er zit voldoende rek in de banden om eenvoudig een hoek te maken.

Hoeveel vlechtband heb je nodig?

Per hekwerk of schutting is het verschillend hoeveel vlechtband je nodig hebt. Dit is met name afhankelijk van de hoogte van de panelen. Om dit iets eenvoudiger te maken hebben wij een kort overzicht gemaakt van wat je om en nabij nodig hebt:

 • Paneel 103 cm hoog: ca. 10 meter vlechtband
 • Paneel 123 cm hoog: ca. 12 meter vlechtband
 • Paneel 143 cm hoog: ca. 14 meter vlechtband
 • Paneel 143 cm hoog: ca. 16 meter vlechtband
 • Paneel 183 cm hoog: ca. 18 meter vlechtband
 • Paneel 203 cm hoog: ca. 20 meter vlechtband

Vragen?

Twijfel jij hoeveel vlechtband je nodig hebt, of heb jij een andere vraag? Dan helpen onze collega’s jou natuurlijk graag bij het maken van jouw keuze. Zij kunnen een berekening maken op basis van jouw schutting, zodat jij zeker weet dat jij voldoende vlechtband hebt. Het zou natuurlijk vervelend zijn wanneer je er tijdens het vlechten achter komt dat je net de verkeerde inschatting hebt gemaakt. Daarom staan wij bij Hekwerkonline voor jou klaar!

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Vlechtband Premium
U plaatst een review over:Vlechtband Premium
Uw waardering
Hulp Nodig?