Valencia Eettafel Suar Boomstam

Onze prijs 1.099,00
(incl. btw)
Waardering:
100%
Valencia Eettafel Suar Boomstam
Valencia Eettafel Suar Boomstam
Waardering:
100%
Levertijd
3-5 weken
SKU
Valencia Eettafel Suar Boomstam
Onze prijs 1.099,00

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Valencia suar boomstam tafel

Elke tafel is uniek! Onze unieke Valencia boomstam tuintafels zijn vervaardigt van vol massief suar hout. De tafel bestaat dus uit één stuk hout – een (doorsnede van een) boomstam. De boomstam bladen zijn 8 tot 10 cm dik en verstevigd met metaal en zowel voor outdoor als binnen in huis te gebruiken. Omdat elke tafel uniek is, variëren de boomstam bladen qua breedte tussen 90 en 110 cm en dit geeft de tuintafel een unieke natuurlijke uitstraling. Neem snel een kijkje naar de verschillende opties bij onze suar tafels.

Outdoor boomstam tafel van suar hout

Suar hout komt oorspronkelijk uit Indonesië en is een hardhout soort. Elk boomstam blad is volledig uniek en geeft een unieke sfeer en beleving aan je tuin (of huis). Omdat hout een natuurproduct is, gaat het suar hout na verloop van tijd wat werken. Kleine scheurtjes door outdoor gebruik hoort bij de eigenschappen van suar hout en ook dit geeft de tafel een bijzondere look. In de eigenschappen van hout kan je lezen wat de exacte werkingen van het suar hout zijn.

Afmetingen suar boomstam tafel

Elke suar boomstaf tafel is uniek. Dat kunnen we niet genoeg benadrukken en dat is uiteraard één van de pluspunten van deze tafels. Voor wat betreft afmetingen valt er natuurlijk wel wat te kiezen. Waar de breedte gedefinieerd is op 100 cm (in de praktijk is dit tussen de 90 en 110 cm), hebben we de volgende maten van de suar boomstam tafel:

  • 200 cm
  • 220 cm
  • 240 cm
  • 260 cm
  • 280 cm
  • 300 cm

Afhankelijk van de grootte van de stoelen kan je bepalen met hoeveel personen je aan de tafel kan zitten. Tuinstoelen van Hekwerkonline matchen uitstekend bij onze suar tafels. Wil je een andere afmeting suar tafel? Geen probleem. Laat het ons weten en wij gaan maatwerk voor je regelen.

Poten bij de suar boomstam tafel

Suar tafelbladen zijn zwaar. Loodzwaar. Het blad van een suar tafel is niet eenvoudig te tillen. De tafel zal dan ook niet schuiven of bewegen. Om dit mooie blad te “tillen” hebben we de keuze uit verschillende soorten poten. Je kan bij ons kiezen uit een donkere poot of een wit gecoate poot. Zie hieronder de verschillende type poten die wij aanbieden bij de suar boomstam tafels:

  • Spinpoot
  • X-poot
  • U-poot
  • V-poot

De poten van de suar tafel zijn van staal.

Bescherming en onderhoud van je suar boomstam tuintafel

De Valencia boomstam tuintafel moet behandeld worden. Om vlekken te voorkomen kan de tafel worden behandeld met een speciale olie. Hierdoor ontstaat er een beschermlaag die kringen en vochtplekken minder kans geeft. Wanneer de tafel buiten staat, dien je deze ook te impregneren – sowieso in het geval de suar tafel onoverdekt in je tuin komt te staan.

Maatwerk boomstam tuintafel

Staat de afmeting of het type suar tafel niet op onze site? Dat wil niet zeggen dat we je niet kunnen helpen. Aangezien elk boomstam tafelblad uniek is, kunnen we hier ook unieke producten van maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een  maatwerk boomstam tuintafel of een speciale poot voor bijvoorbeeld een bartafel? Door onze eigen import kunnen elke afmeting en vorm leveren. De metalen onderstellen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.