Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Douglas tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 130 cm

Onze prijs 60,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Douglas hout tuinscherm 19 planks 180 x 180 cm
Douglas tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 130 cm
Waardering:
100%
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
1544231023
Onze prijs 60,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Wat is een Douglas schutting?

Douglas hout is zeer geschikt voor buiten gebruik. Dit type hardhout staat bekend om zijn roze-achtige kleur. Dit geeft het hout een stijlvolle en chique uitstraling. Douglas hout is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Hierdoor is het hout zeer sterk, waardoor de schutting een lange levensduur heeft en erg duurzaam is.

De douglas schuttingen van Hekwerkonline bestaan uit een schuttingpaneel met houten palen. De schuttingpanelen zijn opgebouwd uit douglas planken. De schuttingpanelen rusten op betonplaten welke een stuk in de grond zijn bevestigd. Hierdoor hangt de schutting als het ware boven de grond. Verder worden de tuinschermen opgehangen aan betonnen palen.

De douglas houten tuinschermen worden onbewerkt toegepast in de tuin. Onbehandeld gaat douglas hout wel 15 jaar mee! Hierdoor hebben de tuinschermen geen onderhoud nodig. De tuinschermen bestaan uit 21-planks en 23-planks geschaafd douglas hout. Ook zorgt het geschaafde douglas hout ervoor dat er minder kans op schimmel, harsvlekken en kromtrekken is.

Veiligheid en stevigheid

De douglas schuttingen van Hekwerkonline worden alleen aangeboden met verticale planken. Door het gebruik van verticale tuinschermen wordt jouw tuin optisch groter. Ook vergroot het jouw veiligheid. Het zal indringers veel moeilijker worden gemaakt om over de schutting heen te klimmen.

Aanbod douglas schutting Hekwerkonline

De douglas houten tuinschermen van Hekwerkonline worden aangeboden in 2 maten:
De 180 x 180 cm in 19, 21 en 23 planks.
De 130 x 180 cm in 21 en 23 planks.
Deze planken zijn 1.6 cm dik. De combinatie van het scherm en de dikte van de schuttingplanken zorgen voor een stevig en robuuste tuinafscheiding.

Maak jouw tuinafscheiding compleet

Om jouw douglas houten tuinafscheiding helemaal compleet te maken, kunnen de volgende opties worden toegevoegd aan de tuinafscheiding:

Advies op maat

Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen. Bestel nu eenvoudig en snel jouw nieuwe en stevige tuinafscheiding online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige pakket op het gewenste moment bij jou thuis.

Wil je graag weten welke tuinafscheiding het best bij jouw tuin en wensen past? Neem vrijblijvend contact met één van onze professionals op en laat je inspireren en adviseren. Wij helpen je graag verder!

Specificaties

Meer informatie
Breedte 180 cm
Houtsoort Douglas
Dikte planken 1.6 cm
Materiaal Hout
Privacyniveau Gemiddelde doorkijk
Breedte (element) 180 cm
Schrijf een beoordeling over Douglas tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 130 cm
U plaatst een review over:Douglas tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 130 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.