Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Betoncoating zwart in fles 1L

56,95
(incl. btw)
Betoncoating zwart in fles 1L
Betoncoating zwart in fles 1L

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Betoncoating

Om te voorkomen dat je betonnen palen verkleuren raden we aan betoncoating te gebruiken. Door je zwarte betonnen palen hiermee te behandelen zorg je ervoor dat de weersinvloeden het zwart niet omzetten in grijs. Ook voor de onderplaat van je schutting is onze betoncoating erg geschikt.

Betoncoating zwart

Onze betoncoating is bedoeld ter bescherming van zwart beton, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden om een andere kleur beton zwart te maken. Ook als je betonpaal beschadiging heeft opgelopen is de betoncoating een perfecte oplossing. Met een fles van 1 liter kun je 6 tot 8 vierkante meter beton coaten. Onze rotsmotief schuttingen zijn als standaard voorzien van coating. Hiermee kan je dit type schutting onderhouden.

Aanbrengen van de betoncoating

Voordat je de coating aanbrengt is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Zo is voor het beste resultaat een schone ondergrond nodig. Zorg dus dat je betonpaal of betonplaat vrij is van vuil en bovendien ook droog is. Daarnaast is het moment waarop je het aanbrengt ook van belang. Idealiter breng je het aan op een droge dag, bij een temperatuur tussen de 10 en 20 graden celsius. Dan hecht de betoncoating namelijk beter en zul je er dus meer profijt van hebben.

Betoncoating 1 liter

Deze betoncoating voor zwart beton is beschikbaar in flessen van 1 liter. Bereken dus vooraf hoeveel je nodig hebt en bestel meerdere flessen in één keer als dat nodig is. Als je advies nodig hebt bij het bepalen van de juiste hoeveelheid, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Betoncoating bestellen

Je bestelt je betoncoating gemakkelijk via onze webshop, waar je ook gelijk het gewenste aantal flessen kunt aangeven. Omdat het geschikt is voor gebruik op meerdere van onze tuinafscheidingen is het aan te raden om de betoncoating tegelijk met de tuinafscheiding een fles te bestellen als dat mogelijk is. Dan heb je het gelijk al in huis en kun je het direct gebruiken op het moment dat het nodig is.

Schrijf een beoordeling over Betoncoating zwart in fles 1L
U plaatst een review over:Betoncoating zwart in fles 1L
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.