Betoncoating zwart in fles 1L

56,95
(incl. btw)
Levertijd: 5-10 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Extra onderdelen nodig?
  • Montage in Nederland & België

Betoncoating

Om te voorkomen dat je betonnen palen verkleuren raden we aan betoncoating te gebruiken. Door je zwarte betonnen palen hiermee te behandelen zorg je ervoor dat de weersinvloeden het zwart niet omzetten in grijs. Ook voor de onderplaat van je schutting is onze betoncoating erg geschikt.

Betoncoating zwart

Onze betoncoating is bedoeld ter bescherming van zwart beton, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden om een andere kleur beton zwart te maken. Ook als je betonpaal beschadiging heeft opgelopen is de betoncoating een perfecte oplossing. Met een fles van 1 liter kun je 6 tot 8 vierkante meter beton coaten. Onze rotsmotief schuttingen zijn als standaard voorzien van coating. Hiermee kan je dit type schutting onderhouden.

Aanbrengen van de betoncoating

Voordat je de coating aanbrengt is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Zo is voor het beste resultaat een schone ondergrond nodig. Zorg dus dat je betonpaal of betonplaat vrij is van vuil en bovendien ook droog is. Daarnaast is het moment waarop je het aanbrengt ook van belang. Idealiter breng je het aan op een droge dag, bij een temperatuur tussen de 10 en 20 graden celsius. Dan hecht de betoncoating namelijk beter en zul je er dus meer profijt van hebben.

Betoncoating 1 liter

Deze betoncoating voor zwart beton is beschikbaar in flessen van 1 liter. Bereken dus vooraf hoeveel je nodig hebt en bestel meerdere flessen in één keer als dat nodig is. Als je advies nodig hebt bij het bepalen van de juiste hoeveelheid, dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Betoncoating bestellen

Je bestelt je betoncoating gemakkelijk via onze webshop, waar je ook gelijk het gewenste aantal flessen kunt aangeven. Omdat het geschikt is voor gebruik op meerdere van onze tuinafscheidingen is het aan te raden om de betoncoating tegelijk met de tuinafscheiding een fles te bestellen als dat mogelijk is. Dan heb je het gelijk al in huis en kun je het direct gebruiken op het moment dat het nodig is.

Dit pakket zal standaard per post verzonden worden, maar afhankelijk van het totale gewicht van de order kan het ook per vracht verstuurd worden. Productprijzen worden exclusief bezorgkosten getoond: de bezorgkosten worden in de winkelwagen en tijdens het afrekenen automatisch berekend, afhankelijk van meerdere factoren. Levering in Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 2.000,-.

Voor bestellingen onder de € 2.000,- gelden de volgende tarieven:
• Voor pakketpost: € 14,95,-
• Voor vracht: € 89,- 

Voor de waddeneilanden hanteren we een meerprijs afhankelijk van de bezorgmethode:
• Voor pakketpost: € 25,- 
• Voor vracht: € 240,- 

Voor verzending naar België hanteren we een meerprijs van € 25,-, ongeacht vrachtsoort.

Voor hekwerk of palen met een hoogte van 223 of 243 centimeter, hanteren we een meerprijs van € 49,-.

De volgende productgroepen hebben afwijkende verzendkosten, ongeacht orderwaarde:
• (Houten)schuttingen: € 99,- 
• Buitenverblijven: € 149,- 
• Schuifpoorten: € 189,- 
• Spijlenhekwerk: € 189,- 

De actuele levertijd van een product kun je bij het betreffende artikel vinden.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Betoncoating zwart in fles 1L
U plaatst een review over:Betoncoating zwart in fles 1L
Uw waardering