Voetplaat voor paal | 80 x 80 mm

59,95
(incl. btw)
Voetplaat voor paal | 80 x 80 mm
Voetplaat voor paal | 80 x 80 mm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
VP8080
59,95

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Voetplaat voor paal van 8x8cm

Heb je een hekwerk met palen van 8x8cm? Dan maak je die vast in een voetplaat voor palen van 8x8cm. Hiermee verstevig je de basis van je hekwerk en zorg je dat het goed op de plek blijft staan. Bestel de voetplaat tegelijk met je hekwerk, zodat je direct aan de slag kunt met de montage.

Makkelijk te plaatsen

Het plaatsen van je voetplaat is erg eenvoudig, net als het plaatsen van het hekwerk in de voetplaat. Je schuift de palen namelijk gemakkelijk in de houders, waarna je ze vastmaakt met zelfborende parkers. De hoogte van je hekwerk maakt niet uit, de enige maat waar je op moet letten is de omtrek van de paal: 8x8 cm.

Kleurkeuze

Als je een hekwerk in een bepaalde kleur hebt, wil je natuurlijk dat de voetplaat daarbij aansluit. Je vindt daarom bij ons voetplaten in dezelfde kleuren als onze hekwerken. Zo zorg je voor één mooi geheel. Of je nou voor groen RAL 6005, groen RAL 6009, zwart RAL 9005, antraciet RAL 7016 of thermisch verzinkt gaat.

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal | 80 x 80 mm
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal | 80 x 80 mm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.