PTB Beton NM Rapid

14,95
(incl. btw)

Het gebruik van snelbeton is eenvoudig. Voor een zak van 25 kilogram is 3,2 liter water benodigd. Vooraf mengen is niet noodzakelijk. Voor het toevoegen van het beton dient een gat gegraven te worden op de juiste plaats met de juiste afmetingen. De paal dient op de juiste plek geplaatst te worden en kan gesteld worden. Zorg dat de lucht uit de mortel gewerkt wordt en plaats de paal waterpas

Snelbeton mortel ultra

Voor een superstevige bevestiging van je hekwerk of schutting kan je gebruik maken van betonmortel. Op deze manier staat je erfafscheiding niet alleen stevig en strak bij het plaatsen, maar ook in de toekomst. In ons assortiment heb je de keuze uit een aantal varianten. Compaktuna supersnel betonmortel is de oplossing bij een supersnelle montage van hekwerk of schuttingen. Deze betonmortel is fabrieksmatig geproduceerd en op basis van cement. En, ook heel handig, klaar voor gebruik. De zakken zijn verpakt per 25 kilogram en levert ongeveer 13 liter specie op. De betonmortel is weer- en vorstbestendig.

Supersnelle montage? Inderdaad, dat bereik je met deze mortel. Het product heeft een droogtijd van slechts 5 minuten!

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over PTB Beton NM Rapid
U plaatst een review over:PTB Beton NM Rapid
Uw waardering
Hulp Nodig?