FIRE TUBE: DE NIEUWE PELLETKACHEL ZONDER STROOM EN GAS.

De Fire Tube is een stijlvolle manier om gezellige avonden in de open lucht te verlengen. Het straalt behaaglijke warmte uit en is milieuvriendelijk. Het geeft een geweldige sfeer aan uw terras of tuin!

Het unieke stuk is gedeeltelijk gemaakt van overtollig materiaal dat afkomstig is van het werk als specialist voor poorten en hekken.

Hoe werkt het?

De Fire Tube wordt aangestoken met behulp van milieuvriendelijk aanmaakmateriaal (bijvoorbeeld houtwol). Na ongeveer 10 minuten zijn de pellets ontbrand en is de mooie en verwarmende vlam zichtbaar in de glazen buis. De hoogte van de vlam in de glazen buis kan worden ingesteld door aan een kartelmoer te draaien.

De Fire Tube straalt nu zijn gezellige sfeer uit op het terras of in de tuin. Eén vulling geeft ca. 1,5 uur Fire Tube-sfeer en kan te allen tijde worden verlengd door meer pellets bij te vullen.

Details

Hoogte: 167 cm

Diameter van de glazen buis: 10 cm

Voetplaat: 42 x 42 cm

Gewicht: ca. 30 kg

Warmtevermogen: ca. 4 kW

Brandduur: ca. 1,5 uur met volle pellettank

Materiaal: gelakte stalen buis/roestvrij staal/glas

 

Oorspronkelijke vulhoeveelheid: ca. 3,5 kg pellets, kan tijdens gebruik worden bijgevuld.

Let op!

! Blussen aan het einde van de gewenste werktijd is niet nodig en mag niet gebeuren !

Door het gebruik van zeer hittebestendige kachelverf (800°C) is de Fire Tube slechts conditioneel weerbestendig. Daarom raden wij u aan de Fire Tube te beschermen tegen regen.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Fire Tube
U plaatst een review over:Fire Tube
Uw waardering
Hulp Nodig?