Vroeg Voorjaar Voordeel! Ontvang alleen deze week exclusieve kortingen tot 20% op al onze pakketten! Mis het niet - Lees verder.
Melding sluiten

Fire Tube

699,95
(incl. btw)
Fire Tube
Fire Tube

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

FIRE TUBE: DE NIEUWE PELLETKACHEL ZONDER STROOM EN GAS.

De Fire Tube is een stijlvolle manier om gezellige avonden in de open lucht te verlengen. Het straalt behaaglijke warmte uit en is milieuvriendelijk. Het geeft een geweldige sfeer aan uw terras of tuin!

Het unieke stuk is gedeeltelijk gemaakt van overtollig materiaal dat afkomstig is van het werk als specialist voor poorten en hekken.

Hoe werkt het?

De Fire Tube wordt aangestoken met behulp van milieuvriendelijk aanmaakmateriaal (bijvoorbeeld houtwol). Na ongeveer 10 minuten zijn de pellets ontbrand en is de mooie en verwarmende vlam zichtbaar in de glazen buis. De hoogte van de vlam in de glazen buis kan worden ingesteld door aan een kartelmoer te draaien.

De Fire Tube straalt nu zijn gezellige sfeer uit op het terras of in de tuin. Eén vulling geeft ca. 1,5 uur Fire Tube-sfeer en kan te allen tijde worden verlengd door meer pellets bij te vullen.

Details

Hoogte: 167 cm

Diameter van de glazen buis: 10 cm

Voetplaat: 42 x 42 cm

Gewicht: ca. 30 kg

Warmtevermogen: ca. 4 kW

Brandduur: ca. 1,5 uur met volle pellettank

Materiaal: gelakte stalen buis/roestvrij staal/glas

 

Oorspronkelijke vulhoeveelheid: ca. 3,5 kg pellets, kan tijdens gebruik worden bijgevuld.

Let op!

! Blussen aan het einde van de gewenste werktijd is niet nodig en mag niet gebeuren !

Door het gebruik van zeer hittebestendige kachelverf (800°C) is de Fire Tube slechts conditioneel weerbestendig. Daarom raden wij u aan de Fire Tube te beschermen tegen regen.

Schrijf een beoordeling over Fire Tube
U plaatst een review over:Fire Tube
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.