Kap PVC 6,5 x 6 cm

1,25
(incl. btw)
Kap PVC 6,5 x 6 cm
Kap PVC 6,5 x 6 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schrijf een beoordeling over Kap PVC 6,5 x 6 cm
U plaatst een review over:Kap PVC 6,5 x 6 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een schutting?

De prijs van een schutting varieerd van een paar honderd euro tot een paar duizend euro, afhankelijk van het type schutting en de afmetingen. Om erachter te komen wat je precies zou betalen voor een schutting raden wij je aan om gebruik te maken van onze pakketten. Vul je afmetingen en opties in en zie direct vrijblijvend de prijs.

Wat is een composiet schutting?

Een composiet schutting is een strak en moderne type schutting. De composiet schutting is geproduceerd uit houtvezels en kunststof en daarmee een schutting die niet zomaar kapot te krijgen is. Dit materiaal combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de duurzaamheid van kunststof.

Wat zijn de voordelen van een composiet schutting?

Composiet schuttingen zijn duurzaam, onderhoudsarm, bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Ze rotten niet, splinteren niet en zijn eenvoudig schoon te maken.

Kan ik een composiet schutting zelf plaatsen?

Ja, een composiet schutting is relatief eenvoudig zelf te plaatsen met de juiste gereedschappen en instructies.Een composiet schutting bestaat uit palen van aluminium en panelen van composiet (kunststof en hout). De palen worden eerst geplaatst en afhankelijk van de soort schutting hang je daar vervolgens de composiet schutting panelen aan, of schuif je de planken in de gleuven van de palen. De palen zet je in beton voor extra stevigheid. Hekwerkonline heeft ook een montageservice mocht je de montage toch niet zelf willen doen.

Zijn composiet schuttingen duurder dan houten schuttingen?

De aanschafkosten van een composiet schutting kunnen hoger zijn dan die van een houten schutting. Echter, vanwege de lagere onderhoudskosten en langere levensduur zijn ze op de lange termijn vaak kostenefficiënter. 

Hoe lang gaat een composiet schutting mee?

Een composiet schutting gaat heel erg lang mee. Door de goede kwaliteit die Hekwerkonline levert gaan wij uit van een minimale levensduur van 25 jaar.

Kan een composiet schutting op maat gemaakt worden?

Een composiet schutting kan je eenvoudig op maat maken. Dat kan je zelf doen maar uiteraard kunnen wij als Hekwerkonline daar ook voor zorgen met onze montage service. Het inkorten van de composiet schutting panelen doe je heel eenvoudig met een zaag. Zo kan je de composiet schutting precies op maat maken voor jou tuin.