Gereedschap

Wil je jouw hekwerk monteren, maar heb je het juiste gereedschap niet in huis? Hekwerkonline heeft het nodige gereedschap op voorraad, waarmee jouw aanstaande klus een stuk gemakkelijker zal worden! 

12 producten

Filter
per pagina
 1. Mixer voor betonmortel
  Mixer voor betonmortel

  Moet je betonmortel mixen, gebruik dan de handige mixer voor betonmortel zodat je het beton goed mengt.

 2. Inbussleutels verzinkt
  Inbussleutels

  Verkrijgbaar in 3 maten.

  • 5 mm
  • 6 mm
  • 8 mm
 3. Ringsleutels verzinkt hekwerkonline
  Ringsleutels

  Ringsleutel te verkrijgen in twee verschillende maten.

  • 8 x 10 mm
  • 10 x 13 mm
 4. Steeksleutels Verzinkt hekwerkonline
  Steeksleutels
  Verkrijgbaar in 2 verschillende maten.
  • 8 x 10 mm
  • 10 x 13 mm
 5. Rolmaat 5 meter
  Rolmaat 5 meter

  Rolmaat 5 meter lang, handig voor elke klus.

 6. Rolbandmaat 20 meter
  Rolbandmaat 20 meter

  Rolband van 20 meter makkelijk te gebruiken voor het plaatsen van je hekwerk, meet direct de juiste lengte.

 7. Ijzerzaag 30 cm
  Ijzerzaag 30 cm

  Met deze ijzerzaag kun je het hekwerk op maat maken, vergeet de puntjes na die tijd niet bij te werken met een spuitbus.

12 producten

Filter
per pagina

Professioneel gereedschap

Om jouw hekwerk op de juiste manier te kunnen monteren, is het wel zo prettig als je professioneel gereedschap tot je beschikking hebt. Met het gereedschap van Hekwerkonline zal het jou aan niets ontbreken als je straks bezig bent met de montage. Het meest gangbare professioneel gereedschap dat je bij ons kunt bestellen, is sleutel gereedschap. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Ringsleutel​: de ringsleutel wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het losschroeven en vastdraaien van moeren en bouten. Dankzij de opening is het gemakkelijk om de kop van de moeren en bouten in het gat te plaatsen.
 • Steeksleutel​: de steeksleutel wordt ook gebruikt voor moeren en bouten. Het voornaamste verschil is dat het uiteinde van een steeksleutel open is, waardoor ze vrijwel iedere moer en bout kunnen vastdraaien.
 • Inbussleutel​: de inbussleutel komt van pas bij het vastdraaien van kleine schroefjes. Het uiteinde is vierkant van stuk, waardoor het precies in de opening van bepaalde schroefjes past.

Andere soorten gereedschap

Heb je inmiddels wat sleutels aan je bestelling toegevoegd, maar beschik je nog niet over andere soorten gereedschap? Hekwerkonline biedt allerlei toebehoren aan die jouw klus verder zullen vergemakkelijken. Bouwemmers, rolmaten en waterpassen zijn daar mooie voorbeelden van. Door dit gereedschap ben je er verzekerd van dat je hekwerk straks kaarsrecht staat, wat de nodige herstelwerkzaamheden bespaart.

Hulp Nodig?