Clip voor vlechtband per 10 stuks

Onze prijs 4,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
Clip voor vlechtband per 10 stuks
Onze prijs 4,95
  • Verpakt per 10 stuks

Clips voor privacy stroken

De clips voor privacy stroken zitten in een verpakkingseenheid van 10 stuks.

Privacy stroken (ook wel vlechtband genoemd) zijn in sommige gevallen een onmisbaar element bij de dubbelstaafmatten – het geeft een extra stuk privacy. De vlechtbanden worden door de dubbelstaafmatten gevlochten en worden als het ware terug gevlochten aan het einde van een hekwerk. Om het geheel vervolgens vast te zetten hebben wij handige en handzame clips om de privacy stroken op de juiste plek te houden. Het monteren van de clips voor de privacy stroken is eenvoudig, er is geen lijm of gereedschap nodig. Op deze wijze zorgen de clips voor privacy stroken voor een perfecte houvast van de privacy stroken aan het hekwerk. De clips voor privacy stroken zijn geproduceerd in de Europese Unie volgens de geldende normen met een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

De clips voor privacy stroken zijn verkrijgbaar in de kleuren die passen bij de dubbelstaafmatten. De clips zijn verkrijgbaar in zwart (RAL 9005), groen (RAL 6009) en grijs (RAL 7016) en daarnaast is doorzichtig plastic. 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Clip voor vlechtband per 10 stuks
U plaatst een review over:Clip voor vlechtband per 10 stuks
Uw waardering
Hulp Nodig?