Clips voor vlechtband per 10 stuks

4,95
(incl. btw)
Overzicht clips voor vlechtband.
Clips voor vlechtband per 10 stuks
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Clips 10
4,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Clips voor privacy stroken

De clips voor privacy stroken zitten in een verpakkingseenheid van 10 stuks.

Privacy stroken (ook wel vlechtband genoemd) zijn in sommige gevallen een onmisbaar element bij de dubbelstaafmatten – het geeft een extra stuk privacy. De vlechtbanden worden door de dubbelstaafmatten gevlochten en worden als het ware terug gevlochten aan het einde van een hekwerk. Om het geheel vervolgens vast te zetten hebben wij handige en handzame clips om de privacy stroken op de juiste plek te houden. Het monteren van de clips voor de privacy stroken is eenvoudig, er is geen lijm of gereedschap nodig. Op deze wijze zorgen de clips voor privacy stroken voor een perfecte houvast van de privacy stroken aan het hekwerk. De clips voor privacy stroken zijn geproduceerd in de Europese Unie volgens de geldende normen met een lage uitstoot van schadelijke stoffen.

De clips voor privacy stroken zijn verkrijgbaar in de kleuren die passen bij de dubbelstaafmatten. De clips zijn verkrijgbaar in zwart (RAL 9005), groen (RAL 6009) en grijs (RAL 7016) en daarnaast is doorzichtig plastic. 

Schrijf een beoordeling over Clips voor vlechtband per 10 stuks
U plaatst een review over:Clips voor vlechtband per 10 stuks
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.