Afstandhouder voor paal 6x4cm

1,95
(incl. btw)
Levertijd: binnen 5 werkdagen
  • Beoordeling 9,4 uit meer dan 2.000 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Extra onderdelen nodig?
  • Montage in Nederland & België

De afstandhouder is geschikt voor het bevestigen van onze dubbelstaafmatten aan de 6 x 4 cm palen. De afstandhouder bestaat uit een kunststof gecko blokje, een slotplaatje en een schroef. De schroef kan vastgedraaid worden door middel van een 5 mm inbussleutel. Voor het bevestigen van de afstandhouder dient er een gat voorgeboord te worden ter grootte van 10 mm.

Voor het bevestigen van de afstandhouder kan als eerste het gat voorgeboord worden, dan kan het gecko blokje bevestigd worden ter hoogte van het voorgeboorde gat. Vervolgens kunnen de buitenste draden van het gewenste hekwerk in het gecko blokje gezet worden. Na het zetten van de buitenste draden kan het slotplaatje bevestigd worden. Ten slotte wordt het slotplaatje vastgezet door de schroef aan te draaien in de slotplaat en het voorgeboorde gat.

Wij adviseren om per 50 cm hoogte van het hekwerk gebruik te maken van één afstandhouder.

Dit pakket zal standaard per post verzonden worden, maar afhankelijk van het totale gewicht van de order kan het ook per vracht verstuurd worden. Productprijzen worden exclusief bezorgkosten getoond: de bezorgkosten worden in de winkelwagen en tijdens het afrekenen automatisch berekend, afhankelijk van meerdere factoren. Levering in Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 2.000,-.

Voor bestellingen onder de € 2.000,- gelden de volgende tarieven:
• Voor pakketpost: € 14,95,-
• Voor vracht: € 89,- 

Voor de waddeneilanden hanteren we een meerprijs afhankelijk van de bezorgmethode:
• Voor pakketpost: € 25,- 
• Voor vracht: € 240,- 

Voor verzending naar België hanteren we een meerprijs van € 25,-, ongeacht vrachtsoort.

Voor hekwerk of palen met een hoogte van 223 of 243 centimeter, hanteren we een meerprijs van € 49,-.

De volgende productgroepen hebben afwijkende verzendkosten, ongeacht orderwaarde:
• (Houten)schuttingen: € 99,- 
• Buitenverblijven: € 149,- 
• Schuifpoorten: € 189,- 
• Spijlenhekwerk: € 189,- 

De actuele levertijd van een product kun je bij het betreffende artikel vinden.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Afstandhouder voor paal 6x4cm
U plaatst een review over:Afstandhouder voor paal 6x4cm
Uw waardering