Paal composiet voor Superior schutting

Onze prijs 10,95
(incl. btw)
Paal composiet voor Superior schutting
Paal composiet voor Superior schutting
Levertijd
5-15 werkdagen
SKU
WPC paal Superior schutting
Onze prijs 10,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Paal composiet voor Superior schutting

De composieten paal voor de Superior paal heeft een lengte van 200 cm en is 8,5 x 8,5 cm breed. De paal wordt geleverd met vooraf gemonteerde afdekkap. Aan de binnenkant van de paal zit een uitschuifbare stalen buis die de paal met een extra 60 cm verlengd. Deze stalen buis dient in de grond gemonteerd te worden. Wij adviseren om de stalen buis vast te zetten met (snel)beton van Hekwerkonline. Zo wordt de stevigheid gegarandeerd en loop je geen risico dat de schutting na verloop van tijd scheef gaat staan.

Het composiet bestaat uit 70% polyethyleen en 30% houtvezels. Doormiddel van additieven worden deze componenten samengevoegd en is de paal onderhoudsvrij.

Aanvullende producten die benodigd zijn, zijn het tuinscherm en de beugel voor de Superior schutting met schroeven. Je kan de schroeven van de beugel door het composiet heen boren om zo het tuinscherm te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.