Paal composiet voor Superior schutting

Onze prijs 16,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
WPC paal Superior schutting
Onze prijs 16,95

Paal composiet voor Superior schutting

De composieten paal voor de Superior paal heeft een lengte van 180 cm en is 8,5 x 8,5 cm breed. De paal wordt geleverd met vooraf gemonteerde afdekkap. Aan de binnenkant van de paal zit een uitschuifbare stalen buis die de paal met een extra 60 cm verlengd. Deze stalen buis dient in de grond gemonteerd te worden. Wij adviseren om de stalen buis vast te zetten met (snel)beton van Hekwerkonline. Zo wordt de stevigheid gegarandeerd en loop je geen risico dat de schutting na verloop van tijd scheef gaat staan.

Het composiet bestaat uit 70% polyethyleen en 30% houtvezels. Doormiddel van additieven worden deze componenten samengevoegd en is de paal onderhoudsvrij.

Aanvullende producten die benodigd zijn, zijn het tuinscherm en de beugel voor de Superior schutting met schroeven. Je kan de schroeven van de beugel door het composiet heen boren om zo het tuinscherm te bevestigen.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Paal composiet voor Superior schutting
U plaatst een review over:Paal composiet voor Superior schutting
Uw waardering
Hulp Nodig?