Voetplaat voor paal 8 x 8 cm

Onze prijs 59,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
VP8080
Onze prijs 59,95

Voetplaat voor paal van 8x8cm

Heb je een hekwerk met palen van 8x8cm? Dan maak je die vast in een voetplaat voor palen van 8x8cm. Hiermee verstevig je de basis van je hekwerk en zorg je dat het goed op de plek blijft staan. Bestel de voetplaat tegelijk met je hekwerk, zodat je direct aan de slag kunt met de montage.

Makkelijk te plaatsen

Het plaatsen van je voetplaat is erg eenvoudig, net als het plaatsen van het hekwerk in de voetplaat. Je schuift de palen namelijk gemakkelijk in de houders, waarna je ze vastmaakt met zelfborende parkers. De hoogte van je hekwerk maakt niet uit, de enige maat waar je op moet letten is de omtrek van de paal: 8x8 cm.

Kleurkeuze

Als je een hekwerk in een bepaalde kleur hebt, wil je natuurlijk dat de voetplaat daarbij aansluit. Je vindt daarom bij ons voetplaten in dezelfde kleuren als onze hekwerken. Zo zorg je voor één mooi geheel. Of je nou voor groen RAL 6005, groen RAL 6009, zwart RAL 9005, antraciet RAL 7016 of thermisch verzinkt gaat.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal 8 x 8 cm
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal 8 x 8 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?