Voetplaat voor paal 10 x 10 cm

Onze prijs 69,95
(incl. btw)
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
VP100100
Onze prijs 69,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Extra onderdelen nodig?
 • Montage in Nederland & België

Voetplaat voor paal 10x10cm

De voetplaat voor palen van 10x10cm is, zoals de naam al weggeeft, bedoeld voor hekwerken met palen met een omtrek van 10x10 cm. De voetplaat dient als basis voor je hekwerk en je kunt de palen eenvoudig in de houders schuiven om ze vervolgens vast te maken. 

Montage van de voetplaat

Het monteren van de voetplaat is erg eenvoudig, net als het plaatsen van het hekwerk op de voetplaat. Zodra je de voetplaat op de juiste plek aan de grond hebt bevestigd kun je de palen van het hekwerk in de houders plaatsen en vastzetten met zelfborende parkers. Laat je de montage van je hekwerk liever door ons doen? Dan kun je dit bij de laatste stap van je bestelling aangeven. 

Beschikbaar in vijf kleuren

De voetplaten zijn, net als onze hekwerken, beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Het gaat hierbij om de volgende kleuren: groen RAL 6005, groen RAL 6009, zwart RAL 9005, antraciet RAL 7016 of thermisch verzinkt. De gewenste kleur geef je eenvoudig aan via de kleurblokken aan de rechterkant van deze pagina.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal 10 x 10 cm
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal 10 x 10 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?