Tuinscherm composiet 17 planks graniet

Onze prijs 252,95
(incl. btw)
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
TW1783-1783H1
Onze prijs 252,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Voor alle composiet wensen
 • Montage in Nederland & België

Tuinscherm composiet 17 planks graniet

Het composieten tuinscherm van graniet is perfect geschikt voor je Superior schutting. Het tuinscherm is 180 x 180 cm en bestaat uit 17 verticale composieten planken. Naast de 17 verticale planken heeft het tuinscherm vier verticale planken van aluminium. Het tuinscherm is onderhoudsarm en duurzaam. Het composiet is 70% HDPE en 30% houtvezels. Beide materialen zijn voor 90% gerecycled. Het HDPE (hoge dichtheid polyethyleen) is afkomstig uit bijvoorbeeld melk of shampooflessen. De houtvezels zijn afkomstig uit meubelfabrieken of houtverwerking bedrijven. Om beide componenten samen te brengen wordt er gebruik gemaakt van additieven. Denk hierbij aan anti-UV, pigment en smeermiddel. Door de samenstelling en additieven hoeven de tuinschermen niet geschilderd, gebeitst of geolied te worden. De tuinschermen zijn dus onderhoudsvrij, maar tegelijkertijd uitstekend beschermd tegen weersinvloeden. De tuinschermen zijn ook beschermd tegen insecten en termieten en zullen niet scheuren of rotten.  

Andere benodigdheden

Het schuttingpaneel dient bevestigd te worden aan composiet palen voor de Superior schutting. Dit kan met de beugel voor superior schutting. De paal van composiet is 60 cm verlengd door een stalen buis die je aan de onderkant van de buis uit kan schuiven en de grond in kan plaatsen. De kap zit al voor gemonteerd op de paal.

Montage

Het monteren van het tuinscherm is tamelijk eenvoudig. Zet de composieten palen op gepaste afstand vast in de grond met (snel)beton van Hekwerkonline. Monteer vervolgens het tuinscherm vast aan de composieten paal met de beugel voor de superior schutting.

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van de montageservice van Hekwerkonline. Onze monteurs zullen op de afgesproken dag de composieten schutting monteren. Zo heb je binnen no-time je perfecte tuinafscheiding staan!

Advies op maat?

Heb je nog aanvullende vragen over het tuinscherm van composiet of wil je graag advies? Onze experts zijn dagelijks te bereiken per telefoon, mail of live-chat en helpen u graag verder!

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Tuinscherm composiet 17 planks graniet
U plaatst een review over:Tuinscherm composiet 17 planks graniet
Uw waardering
Hulp Nodig?