Tuinscherm composiet 17 planks graniet

Onze prijs 99,95
(incl. btw)
Tuinscherm composiet met aluminium
Tuinscherm composiet 17 planks graniet
Levertijd
5-15 werkdagen
SKU
TW1783-1783H1
Onze prijs 99,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Tuinscherm composiet 17 planks graniet

Het composieten tuinscherm van graniet is perfect geschikt voor je Superior schutting. Het tuinscherm is 180 x 180 cm en bestaat uit 17 verticale composieten planken. Naast de 17 verticale planken heeft het tuinscherm vier verticale planken van aluminium. Het tuinscherm is onderhoudsarm en duurzaam. Het composiet is 70% HDPE en 30% houtvezels. Beide materialen zijn voor 90% gerecycled. Het HDPE (hoge dichtheid polyethyleen) is afkomstig uit bijvoorbeeld melk of shampooflessen. De houtvezels zijn afkomstig uit meubelfabrieken of houtverwerking bedrijven. Om beide componenten samen te brengen wordt er gebruik gemaakt van additieven. Denk hierbij aan anti-UV, pigment en smeermiddel. Door de samenstelling en additieven hoeven de tuinschermen niet geschilderd, gebeitst of geolied te worden. De tuinschermen zijn dus onderhoudsvrij, maar tegelijkertijd uitstekend beschermd tegen weersinvloeden. De tuinschermen zijn ook beschermd tegen insecten en termieten en zullen niet scheuren of rotten.  

Andere benodigdheden

Het schuttingpaneel dient bevestigd te worden aan composiet palen voor de Superior schutting. Dit kan met de beugel voor superior schutting. De paal van composiet is 60 cm verlengd door een stalen buis die je aan de onderkant van de buis uit kan schuiven en de grond in kan plaatsen. De kap zit al voor gemonteerd op de paal.

Montage

Het monteren van het tuinscherm is tamelijk eenvoudig. Zet de composieten palen op gepaste afstand vast in de grond met (snel)beton van Hekwerkonline. Monteer vervolgens het tuinscherm vast aan de composieten paal met de beugel voor de superior schutting.

Je kan natuurlijk ook gebruik maken van de montageservice van Hekwerkonline. Onze monteurs zullen op de afgesproken dag de composieten schutting monteren. Zo heb je binnen no-time je perfecte tuinafscheiding staan!

Advies op maat?

Heb je nog aanvullende vragen over het tuinscherm van composiet of wil je graag advies? Onze experts zijn dagelijks te bereiken per telefoon, mail of live-chat en helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.