Tuindeur

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina

Tuindeur bij hekwerkonline

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een tuindeur? Bij Hekwerkonline bieden wij tuindeuren van een hoge kwaliteit, welke beschikbaar zijn in verschillende soorten hout en maten. Met een tuindeur kun je ervoor zorgen dat je je tuin gemakkelijk kunt afsluiten en op deze manier de privacy in je eigen tuin kunt bewaren. Benieuwd naar de verschillende soorten tuindeuren? Bekijk online het gehele assortiment tuindeuren van Hekwerkonline.

Houten tuindeuren

Bij Hekwerkonline hebben we twee verschillende soorten tuindeuren: houten schutting deuren en metalen schuttingdeuren. Met een houten schuttingdeur behoud je de natuurlijke uitstraling van je tuin, maar zorg je er ook voor dat je tuin is afgeschermd. De houten tuindeuren van Hekwerkonline zijn stevig, de schuttingdeuren zijn namelijk voorzien van een stalen frame. De houten planken bieden de tuindeur stevigheid en zorgen ervoor dat de schuttingdeur bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en een lange levensduur heeft. De houten schutting deuren zijn er in de volgende varianten:

 

  • Douglas houten tuinpoorten
  • Grenen houten tuinpoorten
  • Zwart houten tuinpoorten
  • Bamboe houten tuinpoorten

 

Metalen schuttingdeuren

Ook binnen onze collectie metalen tuindeuren zijn er verschillende mogelijkheden bij Hekwerkonline: zo bieden wij enkele metalen tuindeuren, dubbele metalen tuindeuren en siertuindeuren. De metalen tuindeuren hebben een moderne uitstraling en zijn daarnaast erg stevig. De tuindeuren zijn tegen alle weersomstandigheden bestendig, aangezien de metalen schutting deuren niet kunnen gaan roesten en daarbij ook onderhoudsvrij zijn.

Service van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline bieden wij een compleet pakket aan voor jouw schuttingdeur, waardoor jij de poortdeur gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Deze poortdeur wordt bij jou eenvoudig thuis geleverd, waarna je zorgeloos de schuttingdeur kunt plaatsen. Wil je de tuindeur liever zelf komen afhalen? Dan kan dit natuurlijk ook, neem hiervoor even contact op met onze klantenservice.

Heb je advies nodig over de juiste poortdeur of heb zijn er onduidelijkheden? Onze specialisten helpen jou graag verder en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Neem gerust contact op, telefonisch 085-1301947, via de mail of gebruik de chatfunctie van de website.

Hulp Nodig?